Exclusieve uitvaart Meride

Bij Meride is de organisatie van een exclusieve uitvaart in goede handen. Wij zorgen dat alles rondom de begrafenis of crematie perfect geregeld is. Maatwerk is hierbij vanzelfsprekend voor onze uitvaartverzorgers. Zij dragen door intensieve begeleiding, kennis, ervaring en flexibiliteit bij aan een persoonlijk, mooi en betekenisvol afscheid.

Team Exclusieve Uitvaart Meride

Soms vraagt een uitvaart om maatwerk omdat er bijvoorbeeld buitengewoon veel genodigden en belangstellenden op de begrafenis of crematie worden verwacht. Of er is sprake van mediabelangstelling. In deze gevallen staat het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride tot uw beschikking.

Meride Uitvaartverzorging heeft door de jaren heen veel speciale uitvaartwensen en verzoeken verwezenlijkt. Enkele voorbeelden zijn het loslaten van witte duiven, een plechtigheid in een schouwburg met een orkest, een koets met paardenspan als lijkwagen, een condoleance met sterrenhapjes.

Laat ons uw Exclusieve uitvaart regelen

Voor een exclusieve uitvaart bieden wij zeer professionele, betrokken en ervaren uitvaartmedewerkers. Zij denken met u mee over speciale locaties voor een dienst, condoleance of opbaring. Wilt u weten wat het Team Exclusieve Uitvaarten voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 085 – 40 18 123 (dag en nacht bereikbaar, ook voor het melden van een overlijden) of via het contactformulier

Jaren lange ervaring met bijzondere en grote uitvaarten

Inspiratie voor exclusief maatwerk

Een hoge klanttevredenheidsscore

 icon div

Exclusiviteit kan ieder aspect van de uitvaart betreffen, zoals bijvoorbeeld:

Luxe crematie met exclusieve producten

Luxe begrafenis met exclusieve producten

Het is bijna onmogelijk om iedere wens, welke ooit door Meride Uitvaartverzorging is vervuld, hier te noemen. Van eenvoudige wensen zoals het loslaten van witte duiven en oplaten van ballonnen, tot het realiseren van een plechtigheid in een schouwburg met medewerking van meerdere orkesten.

Exclusieve uitvaart Meride: ‘alles is mogelijk, mits men de wet niet overschrijdt’

Dit is het uitgangspunt van het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride Uitvaartverzorging. Een exclusieve uitvaart vraagt om ruime ervaring, intensieve voorbereiding, goed overleg en een gedegen planning. Het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride is op deze taak berekend. Nadat wij uw wensen samen met u goed in kaart hebben gebracht, ontvangt u een duidelijke offerte. Zo weet u op voorhand welke kosten uw wensen met zich meebrengen. Op deze manier is kunt u weloverwogen beslissingen nemen en komt u ook bij een luxe en/of exclusieve uitvaart na afloop niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft u specifieke wensen voor een uitvaart? Wij helpen u graag.

Elke uitvaart is uniek. Vraag daarom in minder dan één minuut een offerte op maat aan. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Ook in de avonden en in het weekend. U ontvangt de maatwerkofferte direct per email.

 icon div

Direct in contact

Bel 24/7 bij overlijden

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?