Home » Crematie » Stede Broec

Crematie Stede Broec: wij geven advies en verzorgen de crematie precies zoals u die wilt

Overlijden melden?

085-40 18 123      (dag en nacht)

U kunt maar één keer afscheid van uw naaste nemen. Omdat er bij een overlijden veel op u afkomt, is het prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat bij het regelen van een crematie in Stede Broec. Meride verzorgt elke crematie op een manier die bij u en uw naaste past. Wilt u de afscheidsplechtigheid bij uw crematie op een andere locatie houden dan de aula van het crematorium? Wilt u na de plechtigheid rond uw crematie de bloemen een bijzondere bestemming geven? Meride probeert u al uw wensen rond uw crematie in Stede Broec te verwezenlijken. Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag voor u klaar in Stede Broec om u te helpen met het regelen van een crematie. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 085-40 18 123.

Ondersteuning door Meride bij een crematie in Stede Broec

Omdat elke crematie persoonlijk is, biedt onze uitvaartverzorger in Stede Broec u alle vrijheid om uw wensen rond de crematie te vervullen. Onze medewerkers bieden een luisterend oor, staan u bij met ideeën en helpen u met alle praktische zaken die bij een crematie in Stede Broec komen kijken. Zo geven zij bijvoorbeeld advies over zaken als beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat is wel zo duidelijk. U heeft dan de rust om u volledig te richten op het afscheid van uw naaste.

Bij Meride hechten we eraan dat onze uitvaartverzorgers u helpen bij het regelen van een crematie vanuit de overtuiging om mensen te ondersteunen, te adviseren en te inspireren. Daarom heeft Meride zijn uitvaartverzorgers in Stede Broec streng geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en integere zorg bij de crematie van uw naaste.

Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers die de uitvaart in Stede Broec verzorgen

Crematie in Stede Broec? Meride denkt graag met u mee

Steeds meer mensen weten al precies hoe zij hun crematie in Stede Broec willen invullen. Bij Meride weten we hoe belangrijk het is om een crematie zo persoonlijk mogelijk te maken en een mooi memorabel moment te creëren. Als uw naaste onverwachts overlijdt of geen wensen rond de crematie heeft vastgelegd, inspireren we u graag bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Stede Broec. Wij zijn betrokken en weten vanuit onze ervaring dat elk afscheid hét moment is om persoonlijke herinneringen te delen.

Bij Meride staan uw wensen voorop, of het nu gaat om het regelen van uw eigen crematie of om de crematie van uw naaste. Wilt u de zorg voor de crematie volledig uit handen geven of wilt u zelf de regie houden en alleen de ondersteuning en het advies ontvangen waaraan u behoefte heeft? Als u ons vertelt waar u behoefte aan heeft, geven wij u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie in Stede Broec. Onze mensen weten wat er mogelijk is op het gebied van een crematie in Stede Broec. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Stede Broec of omstreken kunt u ons al uw wensen vertellen en denken wij graag met u mee over uw crematie.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

085-40 18 12324/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte.

Leg uw wensen rond uw crematie in Stede Broec vast met een van onze medewerkers

Stede BroecVeel mensen weten al precies hoe zij hun crematie willen regelen. Dat is voor nabestaanden wel zo prettig, juist omdat er in een periode van afscheid al zoveel op hen afkomt. Daarom is het wel zo prettig als uw naasten goed op de hoogte zijn van uw wensen rond uw crematie in Stede Broec. Door uw wensen vast te leggen weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen rond uw crematie bespreken met een van onze medewerkers, zoals welke bloemen u mooi vindt, welke muziek u wilt laten horen of misschien een andere persoonlijke wens. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt in alle rust bij u thuis in Stede Broec of omstreken.

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw wensen rond uw crematie in Stede Broec alvast vast te leggen? Bel dan 085-40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een van onze medewerkers in Stede Broec.

Uw uitvaartverzekering en uw crematie in Stede Broec

Meride is een onafhankelijke uitvaartverzorger die zelf geen polissen voor een crematie of begrafenis verkoopt. U kunt altijd bij ons terecht voor uw crematie in Stede Broec, ongeacht waar u bent verzekerd of wat voor polisvorm u heeft. Als u ervoor kiest om de crematie te laten begeleiden door Meride in Stede Broec, dan bent u altijd zeker van advies van een uitvaartbegeleider die thuis is in Stede Broec. Daarnaast houdt onze uitvaartverzorger altijd een oogje op het bedrag waarvoor uw crematie is verzekerd. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan in deze toch al moeilijke periode.

Wat zijn de kosten van een crematie in Stede Broec?

Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u de goedkoopste kist? Wilt u extra tijd in de aula in Stede Broec of wilt u extra rouwauto’s? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten van uw crematie. Meride biedt verschillende basispakketten voor een crematie met elk een vaste dienstverlening en vaste kosten. Deze basispakketten kunt u altijd aanpassen naar uw eigen wensen. Zo is er het Crematiepakket ‘Sober’ voor een eenvoudige crematie voor een vaste prijs van 1995 euro. Daarnaast bieden wij de crematiepakketten ‘Basis’, ‘Regulier’ en ‘Uitgebreid’. Wilt u meer weten over de kosten voor uw crematie in Stede Broec of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op 085-40 18 123 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan zodat u de kosten voor uw crematie in Stede Broec duidelijk op een rijtje heeft.

Altijd bereikbaar in Stede Broec

Onze medewerkers in Stede Broec staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen als u een overlijden door wilt geven, maar ook als u vragen heeft over een crematie in Stede Broec of als uw naaste pas is overleden en u een luisterend oor nodig heeft. Want een goede nazorg vinden wij heel vanzelfsprekend na een ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van uw naaste. Dat is voor u wel zo prettig en voor ons is onze 24/7 bereikbaarheid een vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening. Bel ons op 085-40 18 123 en stel ons al uw vragen over een crematie in Stede Broec. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Vraag gerust een offerte aan voor een crematie in Stede BroecAls uw naaste overlijdt, dan komen er veel dingen op u af. Los van het verdriet zijn er tal van praktische zaken die u moet regelen, zoals een verklaring van overlijden door de huisarts, familieleden op de hoogte stellen en het regelen van de creatie zelf. Onze medewerkers in Stede Broec ontzorgen u graag door u te helpen met een aantal van dit soort praktische zaken en bij het regelen van de crematie in Stede Broec. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Meride in Stede Broec via 085-40 18 123. Onze uitvaartverzorger komt dan direct bij u thuis. Een aantal zaken kunt u zelf al oppakken. Deze staan in onze checklist bij overlijden.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.
Download checklist

Checklist bij overlijden voor een crematie in Stede Broec

 1. Bij een overlijden thuis in Stede Broec belt u direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze automatisch gewaarschuwd.
   
  Overlijdt uw naaste terwijl u op reis bent? Neem dan direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste tijdens een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
 2. Nadat u de huisarts heeft gebeld, belt u met Meride in Stede Broec op telefoonnummer 085-40 18 123.
 3. Zoek uit of de overledene een uitvaartpolis heeft en leg deze klaar. Als u in de persoonlijke administratie geen uitvaartpolis vindt, informeer dan bij familieleden of andere naasten.
 4. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Mogelijk staan hier zijn of haar wensen rond de crematie in. Als u al eerder een kennismakingsgesprek heeft gehad met onze medewerker in Stede Broec, dan zijn de wensen over de crematie van de overledene bij ons vastgelegd.
 5. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene en leg dit klaar.
 6. Bepaal aan wie u rouwkaarten wilt sturen en maak vast een adressenlijst aan. Overleg met de uitvaartverzorger van Meride in Stede Broec wanneer u deze het beste kunt versturen.
 7. . Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.
Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.
Na het overlijden van uw naaste helpt onze medewerker van Meride in Stede Broec u met de vervolgstappen, zoals het verzorgen van uw naaste, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Stede Broec. Omdat Meride de kosten voorschiet, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Meride: uw inspiratiebron voor een crematie in Stede Broec

Crematie Stede BroecAls de belangrijkste zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het regelen van de crematie en het afscheid. Onze uitvaartverzorger in Stede Broec denkt graag met u mee over de mogelijkheden rond de crematie van uw naaste in Stede Broec. Via onze Kennisbank kunt u inspiratie opdoen. Hier vindt u bijvoorbeeld op de pagina Uitvaartmuziek diverse suggesties voor als u niet weet welke muziek u tijdens de uitvaartdienst wilt laten horen. Wanneer u een toespraak wilt houden, maar niet weet hoe u dit kunt voorbereiden, dan vindt u op de pagina Toespraak tijdens de uitvaart tal van tips om deze toespraak te schrijven. Ook kunt u bij een crematie diverse bestemmingen voor de as van de overledene vinden. Wilt u de as uitstrooien? Of wilt u een sierurn in een columbarium in Stede Broec plaatsen zodat u en andere nabestaanden nog een plek hebben om de overledene te herdenken? Op de pagina Asbestemmingen leest nu welke mogelijkheden er nog meer zijn na een crematie.

Bel mij terug

Gegarandeerd heel snel
Cremeren
Heeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Lees meer

Waarom Meride?

Onze kernwaarden en werkwijze

Er is altijd iemand van Meride bij u in de buurtLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Stappenplan met korte checklist

U kunt met bijna elke verzekeringspolis voor een crematie bij ons terechtAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee moet houden en hoe te handelen.
Lees meer

crematie

De 7 zekerheden van Meride bij een crematie in Stede Broec

Meride verzorgt elke crematie in Stede Broec en de omliggende regio aan de hand van 7 zekerheden. Zo bent u ervan verzekerd dat alles perfect wordt geregeld. Onze 7 zekerheden zijn:

 • 1. Perfecte organisatie

  Meride voert de crematie geheel volgens uw eigen wensen uit. Onze medewerker in Stede Broec legt alle afspraken vast over wat u zelf doet en wat wij voor u regelen.

 • 2. Eén vaste contactpersoon

  Bij Meride heeft u altijd één vaste contactpersoon voor uw crematie in Stede Broec. Deze is exclusief voor u beschikbaar voor het doornemen van uw vragen en wensen bij de crematie en hij of zij coördineert de taken die Meride van u overneemt rond de crematie.

 • 3. Duidelijke afspraken

  Uw uitvaartverzorger in Stede Broec legt alle afspraken over de crematie schriftelijk vast. Ook als u in de voorbereiding van de crematie iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan een bevestiging. Met deze afspraken heeft u altijd een duidelijk overzicht bij de hand.

 • 4. Duidelijke begroting

  Bij Meride in Stede Broec weet u altijd precies waar u aan toe bent. Nadat u uw wensen rond de crematie met onze medewerker heeft besproken, ontvangt u een offerte met een overzicht van alle kosten. Desgewenst houden we in de gaten of uw wensen passen in het budget van uw uitvaartverzekering. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we direct met het regelen van alle afspraken.

 • 5. Ervaren uitvaartverzorgers in Stede Broec

  De voorbereiding en uitvoering van uw crematie in Stede Broec is bij Meride in vertrouwde handen. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan u graag bij om een waardig en persoonlijk afscheid te organiseren. Zij hebben een opleiding gevolgd en zijn ervaren in het organiseren van een crematie of begrafenis in Stede Broec.

 • 6. Goede klachtenafhandeling

  Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Deze omvat richtlijnen aan de hand waarvan we u helpen en een beschrijving hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en komt u hier niet uit met uw contactpersoon in Stede Broec? Dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

 • 7. Klanttevredenheid

  Als klant krijgt u altijd de mogelijkheid om de crematie in Stede Broec te evalueren. Voor veel van onze klanten is dit een gelegenheid om hun uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Mocht u verbeterpunten constateren, dan nemen wij dit altijd mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Onze dienstverlening rondom een crematie in Stede Broec en uw uitvaartverzekering

Stede Broec
Meride regelt en ontzorgt u bij de crematie of begrafenis van uw naaste in Stede Broec. Wij verkopen geen uitvaartverzekeringen, maar u kunt wel met elke uitvaartverzekering bij ons in Stede Broec terecht. Dat biedt u als grote voordeel dat zelf uw keuzes maakt. Uw verzekeraar keert het polisbedrag aan ons uit. De hoogte van dit bedrag staat in de uitvaartpolis, of u kunt het opvragen bij uw uitvaartverzekeraar. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Onze medewerkers in Stede Broec zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Stede Broec en omstreken, zodat zij uw crematie vaak voor lagere kosten kunnen regelen. Zo houdt u ruimte over in het budget om extra wensen in te vullen, of u krijgt het overgebleven geld teruggestort.

Naturaverzekering

Als uw naaste een naturaverzekering heeft, ontvangt u bepaalde diensten volgens de voorwaarden van deze verzekering. Dit is niet altijd verplicht. Als er sprake is van een naturaverzekering, neem dan contact op met onze medewerkers in Stede Broec. Aan de hand van een polischeck kunnen zij uw vertellen welke mogelijkheden u heeft.

Vragen of informatie over een crematie in Stede Broec? Neem gerust contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Stede Broec? Of wilt u een overlijden melden? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met Meride voor een crematie in Stede Broec of omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085-40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl

Meride in andere steden:

meride01367

crematie Stede Broec
.city-container .grid-left h2.post_title_big.nomargintop{margin-top:0px !important;}