Crematie Hellendoorn
Home » Crematie » Hellendoorn

Crematie Hellendoorn: wij geven advies en verzorgen de crematie precies zoals u die wilt

U kunt maar één keer afscheid van uw naaste nemen. Omdat er bij een overlijden veel op u afkomt, is het prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat bij het regelen van een crematie in Hellendoorn. Meride verzorgt elke crematie op een manier die bij u en uw naaste past. Wilt u de afscheidsplechtigheid bij uw crematie op een andere locatie houden dan de aula van het crematorium? Wilt u na de plechtigheid rond uw crematie de bloemen een bijzondere bestemming geven? Meride probeert u al uw wensen rond uw crematie in Hellendoorn te verwezenlijken. Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag voor u klaar in Hellendoorn om u te helpen met het regelen van een crematie. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 085 - 40 18 123.

Ondersteuning door Meride bij een crematie in Hellendoorn

Omdat elke crematie persoonlijk is, biedt onze uitvaartverzorger in Hellendoorn u alle vrijheid om uw wensen rond de crematie te vervullen. Onze medewerkers bieden een luisterend oor, staan u bij met ideeën en helpen u met alle praktische zaken die bij een crematie in Hellendoorn komen kijken. Zo geven zij bijvoorbeeld advies over zaken als beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat is wel zo duidelijk. U heeft dan de rust om u volledig te richten op het afscheid van uw naaste.

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Bij Meride hechten we eraan dat onze uitvaartverzorgers u helpen bij het regelen van een crematie vanuit de overtuiging om mensen te ondersteunen, te adviseren en te inspireren. Daarom heeft Meride zijn uitvaartverzorgers in Hellendoorn streng geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en integere zorg bij de crematie van uw naaste.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Uw uitvaartverzekering en uw crematie in Hellendoorn

Meride is een onafhankelijke uitvaartverzorger die zelf geen polissen voor een crematie of begrafenis verkoopt. U kunt altijd bij ons terecht voor uw crematie in Hellendoorn, ongeacht waar u bent verzekerd of wat voor polisvorm u heeft. Als u ervoor kiest om de crematie te laten begeleiden door Meride in Hellendoorn, dan bent u altijd zeker van advies van een uitvaartbegeleider die thuis is in Hellendoorn. Daarnaast houdt onze uitvaartverzorger altijd een oogje op het bedrag waarvoor uw crematie is verzekerd. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan in deze toch al moeilijke periode.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Crematie in Hellendoorn? Meride denkt graag met u mee

Steeds meer mensen weten al precies hoe zij hun crematie in Hellendoorn willen invullen. Bij Meride weten we hoe belangrijk het is om een crematie zo persoonlijk mogelijk te maken en een mooi memorabel moment te creëren. Als uw naaste onverwachts overlijdt of geen wensen rond de crematie heeft vastgelegd, inspireren we u graag bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Hellendoorn. Wij zijn betrokken en weten vanuit onze ervaring dat elk afscheid hét moment is om persoonlijke herinneringen te delen.

Bij Meride staan uw wensen voorop, of het nu gaat om het regelen van uw eigen crematie of om de crematie van uw naaste. Wilt u de zorg voor de crematie volledig uit handen geven of wilt u zelf de regie houden en alleen de ondersteuning en het advies ontvangen waaraan u behoefte heeft? Als u ons vertelt waar u behoefte aan heeft, geven wij u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie in Hellendoorn. Onze mensen weten wat er mogelijk is op het gebied van een crematie in Hellendoorn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Hellendoorn of omstreken kunt u ons al uw wensen vertellen en denken wij graag met u mee over uw crematie.

Leg uw wensen rond uw crematie in Hellendoorn vast met een van onze medewerkers

Vraag gerust een offerte aan voor een crematie in Hellendoorn

Veel mensen weten al precies hoe zij hun crematie willen regelen. Dat is voor nabestaanden wel zo prettig, juist omdat er in een periode van afscheid al zoveel op hen afkomt. Daarom is het wel zo prettig als uw naasten goed op de hoogte zijn van uw wensen rond uw crematie in Hellendoorn. Door uw wensen vast te leggen weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen rond uw crematie bespreken met een van onze medewerkers, zoals welke bloemen u mooi vindt, welke muziek u wilt laten horen of misschien een andere persoonlijke wens. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt in alle rust bij u thuis in Hellendoorn of omstreken.

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw wensen rond uw crematie in Hellendoorn alvast vast te leggen? Bel dan 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een van onze medewerkers in Hellendoorn.

Wat zijn de kosten van een crematie in Hellendoorn?

Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u de goedkoopste kist? Wilt u extra tijd in de aula in Hellendoorn of wilt u extra rouwauto’s? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten van uw crematie. Meride biedt verschillende basispakketten voor een crematie met elk een vaste dienstverlening en vaste kosten. Deze basispakketten kunt u altijd aanpassen naar uw eigen wensen. Zo is er het Crematiepakket ‘Sober’ voor een eenvoudige crematie voor een vaste prijs van 1995 euro. Daarnaast bieden wij de crematiepakketten ‘Basis’, ‘Regulier’ en ‘Uitgebreid’. Wilt u meer weten over de kosten voor uw crematie in Hellendoorn of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op 085 - 40 18 123 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan zodat u de kosten voor uw crematie in Hellendoorn duidelijk op een rijtje heeft.

Altijd bereikbaar in Hellendoorn

Onze medewerkers in Hellendoorn staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen als u een overlijden door wilt geven, maar ook als u vragen heeft over een crematie in Hellendoorn of als uw naaste pas is overleden en u een luisterend oor nodig heeft. Want een goede nazorg vinden wij heel vanzelfsprekend na een ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van uw naaste. Dat is voor u wel zo prettig en voor ons is onze 24/7 bereikbaarheid een vanzelfsprekend onderdeel van onze dienstverlening. Bel ons op 085 - 40 18 123 en stel ons al uw vragen over een crematie in Hellendoorn. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

asbestemming naar keuzeAls uw naaste overlijdt, dan komen er veel dingen op u af. Los van het verdriet zijn er tal van praktische zaken die u moet regelen, zoals een verklaring van overlijden door de huisarts, familieleden op de hoogte stellen en het regelen van de crematie zelf. Onze medewerkers in Hellendoorn ontzorgen u graag door u te helpen met een aantal van dit soort praktische zaken en bij het regelen van de crematie in Hellendoorn. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Meride in Hellendoorn via 085 - 40 18 123. Onze uitvaartverzorger komt dan direct bij u thuis. Een aantal zaken kunt u zelf al oppakken. Deze staan in onze checklist bij overlijden.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden voor een crematie in Hellendoorn

  1. Bij een overlijden thuis in Hellendoorn belt u direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze automatisch gewaarschuwd.

Overlijdt uw naaste terwijl u op reis bent? Neem dan direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste tijdens een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.

  1. Nadat u de huisarts heeft gebeld, belt u met Meride in Hellendoorn op telefoonnummer 085 - 40 18 123.
  2. Zoek uit of de overledene een uitvaartpolis heeft en leg deze klaar. Als u in de persoonlijke administratie geen uitvaartpolis vindt, informeer dan bij familieleden of andere naasten.
  3. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Mogelijk staan hier zijn of haar wensen rond de crematie in. Als u al eerder een kennismakingsgesprek heeft gehad met onze medewerker in Hellendoorn, dan zijn de wensen over de crematie van de overledene bij ons vastgelegd.
  4. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene en leg dit klaar.
  5. Bepaal aan wie u rouwkaarten wilt sturen en maak vast een adressenlijst aan. Overleg met de uitvaartverzorger van Meride in Hellendoorn wanneer u deze het beste kunt versturen.
  6. Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.

Na het overlijden van uw naaste helpt onze medewerker van Meride in Hellendoorn u met de vervolgstappen, zoals het verzorgen van uw naaste, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Hellendoorn. Omdat Meride de kosten voorschiet, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Meride: uw inspiratiebron voor een crematie in Hellendoorn

Als de belangrijkste zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het regelen van de crematie en het afscheid. Onze uitvaartverzorger in Hellendoorn denkt graag met u mee over de mogelijkheden rond de crematie van uw naaste in Hellendoorn. Via onze Kennisbank kunt u inspiratie opdoen. Hier vindt u bijvoorbeeld op de pagina Uitvaartmuziek diverse suggesties voor als u niet weet welke muziek u tijdens de uitvaartdienst wilt laten horen. Wanneer u een toespraak wilt houden, maar niet weet hoe u dit kunt voorbereiden, dan vindt u op de pagina Toespraak tijdens de uitvaart tal van tips om deze toespraak te schrijven. Ook kunt u bij een crematie diverse bestemmingen voor de as van de overledene vinden. Wilt u de as uitstrooien? Of wilt u een sierurn in een columbarium in Hellendoorn plaatsen zodat u en andere nabestaanden nog een plek hebben om de overledene te herdenken? Op de pagina Asbestemmingen leest nu welke mogelijkheden er nog meer zijn na een crematie.

Bel mij terug

Wilt u een kennismakingsgesprekHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

crematieLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Wilt u de kosten voor een crematie weten?Alle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

Vraag gerust een offerte aan voor een crematie in Hellendoorn

De 7 zekerheden van Meride bij een crematie in Hellendoorn

Meride verzorgt elke crematie in Hellendoorn en de omliggende regio aan de hand van 7 zekerheden. Zo bent u ervan verzekerd dat alles perfect wordt geregeld. Onze 7 zekerheden zijn:

1. Perfecte organisatie

Meride voert de crematie geheel volgens uw eigen wensen uit. Onze medewerker in Hellendoorn legt alle afspraken vast over wat u zelf doet en wat wij voor u regelen.

2. Eén vaste contactpersoon

Bij Meride heeft u altijd één vaste contactpersoon voor uw crematie in Hellendoorn. Deze is exclusief voor u beschikbaar voor het doornemen van uw vragen en wensen bij de crematie en hij of zij coördineert de taken die Meride van u overneemt rond de crematie.

3. Duidelijke afspraken

Uw uitvaartverzorger in Hellendoorn legt alle afspraken over de crematie schriftelijk vast. Ook als u in de voorbereiding van de crematie iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan een bevestiging. Met deze afspraken heeft u altijd een duidelijk overzicht bij de hand.

4. Duidelijke begroting

Bij Meride in Hellendoorn weet u altijd precies waar u aan toe bent. Nadat u uw wensen rond de crematie met onze medewerker heeft besproken, ontvangt u een offerte met een overzicht van alle kosten. Desgewenst houden we in de gaten of uw wensen passen in het budget van uw uitvaartverzekering. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we direct met het regelen van alle afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Hellendoorn

De voorbereiding en uitvoering van uw crematie in Hellendoorn is bij Meride in vertrouwde handen. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan u graag bij om een waardig en persoonlijk afscheid te organiseren. Zij hebben een opleiding gevolgd en zijn ervaren in het organiseren van een crematie of begrafenis in Hellendoorn.

6. Goede klachtenafhandeling

Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Deze omvat richtlijnen aan de hand waarvan we u helpen en een beschrijving hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en komt u hier niet uit met uw contactpersoon in Hellendoorn? Dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

7. Klanttevredenheid

Als klant krijgt u altijd de mogelijkheid om de crematie in Hellendoorn te evalueren. Voor veel van onze klanten is dit een gelegenheid om hun uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Mocht u verbeterpunten constateren, dan nemen wij dit altijd mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Onze dienstverlening rondom een crematie in Hellendoorn en uw uitvaartverzekering

Hellendoorn crematie

Meride regelt en ontzorgt u bij de crematie of begrafenis van uw naaste in Hellendoorn. Wij verkopen geen uitvaartverzekeringen, maar u kunt wel met elke uitvaartverzekering bij ons in Hellendoorn terecht. Dat biedt u als grote voordeel dat zelf uw keuzes maakt. Uw verzekeraar keert het polisbedrag aan ons uit. De hoogte van dit bedrag staat in de uitvaartpolis, of u kunt het opvragen bij uw uitvaartverzekeraar. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Onze medewerkers in Hellendoorn zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Hellendoorn en omstreken, zodat zij uw crematie vaak voor lagere kosten kunnen regelen. Zo houdt u ruimte over in het budget om extra wensen in te vullen, of u krijgt het overgebleven geld teruggestort.

Naturaverzekering

Als uw naaste een naturaverzekering heeft, ontvangt u bepaalde diensten volgens de voorwaarden van deze verzekering. Dit is niet altijd verplicht. Als er sprake is van een naturaverzekering, neem dan contact op met onze medewerkers in Hellendoorn. Aan de hand van een polischeck kunnen zij uw vertellen welke mogelijkheden u heeft.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Hellendoorn

Vragen of informatie over een crematie in Hellendoorn? Neem gerust contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Hellendoorn? Of wilt u een overlijden melden? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met Meride voor een crematie in Hellendoorn of omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl

Meride in andere steden: