Bij Meride staan uw wensen voor de crematie in Aalburg centraal

U kunt maar één keer afscheid van uw naaste nemen. Omdat er bij een overlijden veel op u afkomt, is het prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat bij het regelen van een crematie in Aalburg. Meride verzorgt elke crematie op een manier die bij u en uw naaste past. Wilt u de afscheidsplechtigheid bij uw crematie op een andere locatie houden dan de aula van het crematorium? Wilt u na de plechtigheid rond uw crematie de bloemen een bijzondere bestemming geven? Meride probeert u al uw wensen rond uw crematie in Aalburg te verwezenlijken. Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag voor u klaar in Aalburg om u te helpen met het regelen van een crematie.

Overlijden melden

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen. Wilt u een overlijden melden?

Offerte aanvragen

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft?

Wat te doen bij overlijden?

Na een overlijden komt er veel op u af en moet er veel geregeld worden.

Dit is Meride, hier staan wij voor

Meride is volledig onafhankelijk en biedt u 100% keuzevrijheid. Elke uitvaartpolis is bij ons welkom en vaak meer waard dan bij uw verzekeraar omdat wij goedkoper zijn. Het geld dat u overhoudt op de poliswaarde krijgt u retour gestort. Uiteraard bent u ook welkom als er geen polis is. Wij maken uitvaarten op maat voor ieder budget. Uw wensen staan centraal; wij leggen alle mogelijkheden uit en dragen vanuit ervaring ideeën aan, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.
Wij vinden het belangrijk dat u begeleidt wordt door één vast persoon die voor u goed bereikbaar is. Wij bieden persoonlijke en integere uitvaartzorg met alle aandacht en stoppen niet totdat u tevreden bent. Onze toegewijde uitvaartverzorgers wonen zelf in uw regio, weten de weg en kennen de mogelijkheden.

Meride, voor een afscheid waar u goed op terugkijkt

Elke uitvaartpolis is welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Ons team voor Aalburg

Wij stoppen niet totdat u tevreden bent

Peter Vermeer

Peter Vermeer

Uitvaartverzorger

Gerdine van Kooten

Teamleidster

Vanessa Baloe

Vanessa Baloe

Uitvaartverzorger

Jeroen van Riet

Jeroen van Riet

Uitvaartverzorger

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidingstips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Bent u nu niet op de juiste plaatsnaam pagina?

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken in elke regio. Ook bij u. Zij kennen de mogelijkheden en zijn altijd snel bij u.

Ondersteuning door Meride bij een crematie in Aalburg

Omdat elke crematie persoonlijk is, biedt onze contactpersoon in Aalburg u alle vrijheid om uw wensen rond de crematie te vervullen. Onze medewerkers bieden een luisterend oor, staan u bij met ideeën en helpen u met alle praktische zaken die bij een crematie in Aalburg komen kijken. Zo geven zij bijvoorbeeld advies over zaken als beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat is wel zo duidelijk. U heeft dan de rust om u volledig te richten op het afscheid van uw naaste.

Uw uitvaartverzekering en uw crematie in Aalburg

Meride is een onafhankelijke uitvaartverzorger die zelf geen polissen voor een crematie of begrafenis verkoopt. U kunt altijd bij ons terecht voor uw crematie in Aalburg, ongeacht waar uw verzekering of polis loopt. Als u ervoor kiest om de crematie te laten begeleiden door Meride, dan bent u verzekerd van advies van een uitvaartbegeleider die thuis is in Aalburg. Daarnaast houdt onze uitvaartverzorger het bedrag waarvoor uw crematie is verzekerd in de gaten. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan in deze toch al moeilijke periode.

Crematie in Aalburg? Meride denkt graag met u mee

Steeds meer mensen weten al precies hoe zij hun crematie in Aalburg willen invullen. Bij Meride weten we hoe belangrijk het is om een crematie zo persoonlijk mogelijk te maken en een mooi memorabel moment te creëren. Als uw naaste onverwachts overlijdt of geen wensen rond de crematie heeft vastgelegd, inspireren we u graag bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Aalburg. Wij zijn betrokken en weten vanuit onze ervaring dat elk afscheid hét moment is om persoonlijke herinneringen te delen.

Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Bij Meride staat keuzevrijheid voor onze klanten voorop. Onze uitvaartbegeleiders wonen en werken in heel Nederland dus daarom is er altijd een medewerker van Meride werkzaam in uw regio. Bij ons zijn uw wensen belangrijk, of het nu gaat om het regelen van uw eigen crematie of om de crematie van uw naaste. Wilt u de zorg voor de crematie volledig uit handen geven of wilt u zelf de regie houden en alleen de ondersteuning en het advies ontvangen waaraan u behoefte heeft? Als u ons vertelt waar u behoefte aan heeft, geven wij u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie in Aalburg. Onze mensen weten wat er mogelijk is op het gebied van een crematie in Aalburg. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Aalburg of omstreken kunt u ons al uw wensen vertellen. Wij denken graag met u mee over uw crematie.

Leg uw wensen rond uw crematie in Aalburg vast met een van onze medewerkers

Veel mensen weten al precies hoe zij hun crematie willen regelen. Dat is voor nabestaanden wel zo prettig, juist omdat er in een periode van afscheid al zoveel op hen afkomt. Daarom is het wel zo prettig als uw naasten goed op de hoogte zijn van uw wensen rond uw crematie in Aalburg. Door uw wensen vast te leggen weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen rond uw crematie bespreken met een van onze medewerkers, zoals welke bloemen u mooi vindt, welke muziek u wilt laten horen of misschien een andere persoonlijke wens. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt in alle rust bij u thuis in Aalburg of omstreken.

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw wensen rond uw crematie in Aalburg alvast vast te leggen? Bel dan 085 – 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een van onze medewerkers

Vraag gerust een offerte aan voor een crematie in aalburg

Wat zijn de kosten van een crematie in Aalburg?

Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u de goedkoopste kist? Wilt u extra tijd in de aula in Aalburg of wilt u extra rouwauto’s? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten van uw crematie. Meride biedt verschillende basispakketten voor een crematie met elk een vaste dienstverlening en vaste kosten. Deze basispakketten kunt u altijd aanpassen naar uw eigen wensen. Zo is er het Crematiepakket ‘Sober’ voor een eenvoudige crematie voor een vaste prijs van 1995 euro. Daarnaast bieden wij de crematiepakketten ‘Basis’, ‘Regulier’ en ‘Uitgebreid’. Wilt u meer weten over de kosten voor uw crematie in Aalburg of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op 085 – 40 18 123 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan zodat u de kosten voor een crematie in Aalburg duidelijk op een rijtje heeft.

Altijd bereikbaar in Aalburg

Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen als u een overlijden door wilt geven, maar ook als u vragen heeft over een crematie in Aalburg of als uw naaste pas is overleden en u een luisterend oor nodig heeft. Want een goede nazorg vinden wij heel vanzelfsprekend na een ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van uw naaste. Bel ons op 085 – 40 18 123 en stel ons al uw vragen over een crematie in Aalburg. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Als uw naaste overlijdt, dan komen er veel dingen op u af. Los van het verdriet zijn er tal van praktische zaken die u moet regelen, zoals een verklaring van overlijden door de huisarts, familieleden op de hoogte stellen en het regelen van de crematie zelf. Onze medewerkers ontzorgen u graag door u te helpen met een aantal van dit soort praktische zaken en bij het regelen van de crematie in Aalburg. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Meride via 085 – 40 18 123. Onze uitvaartverzorger komt dan direct bij u thuis. Een aantal zaken kunt u zelf al oppakken. Deze staan in onze checklist bij overlijden.

Checklist bij overlijden in Aalburg

  1. Bij een overlijden thuis in Aalburg belt u direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze automatisch gewaarschuwd.

Overlijdt uw naaste terwijl u op reis bent? Neem dan direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste tijdens een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.

  1. Nadat u de huisarts heeft gebeld, belt u met Meride op telefoonnummer 085 – 40 18 123.
  2. Zoek uit of de overledene een uitvaartpolis heeft en leg deze klaar. Als u in de persoonlijke administratie geen uitvaartpolis vindt, informeer dan bij familieleden of andere naasten.
  3. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Mogelijk staan hier zijn of haar wensen rond de crematie in. Als u al eerder een kennismakingsgesprek heeft gehad in Aalburg met een van onze medewerkers, dan zijn de wensen over de crematie van de overledene bij ons vastgelegd.
  4. . Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene en leg dit klaar.
  5. Bepaal aan wie u rouwkaarten wilt sturen en maak vast een adressenlijst aan. Overleg met de uitvaartverzorger van Meride wanneer u deze het beste kunt versturen
  6. Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.

Na het overlijden van uw naaste helpt onze medewerker van Meride u met de vervolgstappen, zoals het verzorgen van uw naaste, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Aalburg. Omdat Meride de kosten voorschiet, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Meride: uw inspiratiebron voor een crematie in Aalburg

Als de belangrijkste zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het regelen van de crematie en het afscheid. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee over de mogelijkheden rond de crematie van uw naaste in Aalburg. Via onze Kennisbank kunt u inspiratie opdoen. Hier vindt u bijvoorbeeld op de pagina Uitvaartmuziek diverse suggesties voor als u niet weet welke muziek u tijdens de uitvaartdienst wilt laten horen. Wanneer u een toespraak wilt houden, maar niet weet hoe u deze kunt voorbereiden, dan vindt u op de pagina Toespraak tijdens de uitvaart tal van tips om deze toespraak te schrijven. Ook kunt u bij een crematie diverse bestemmingen voor de as van de overledene vinden. Wilt u de as uitstrooien? Of wilt u een sierurn in een columbarium in Aalburg plaatsen zodat u en andere nabestaanden nog een plek hebben om de overledene te herdenken? Op de pagina Asbestemmingenleest nu welke mogelijkheden er nog meer zijn na een crematie.

Bel mij terug

Wilt u een kennismakingsgesprekHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Meride?

crematie AalburgLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Wilt u de kosten voor een crematie weten?Alle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.
Lees meer

De 7 zekerheden van Meride bij een crematie in Aalburg

Meride verzorgt elke crematie in Aalburg en de omliggende regio aan de hand van 7 zekerheden. Zo bent u ervan verzekerd dat alles perfect wordt geregeld. Onze 7 zekerheden zijn:

1. Perfecte organisatie

Meride voert de crematie geheel volgens uw eigen wensen uit. Onze medewerker legt alle afspraken vast over wat u zelf doet en wat wij voor u regelen.

2. Eén vaste contactpersoon

Bij Meride heeft u altijd één vaste contactpersoon voor uw crematie in Aalburg. Deze is exclusief voor u beschikbaar voor het doornemen van uw vragen en wensen bij de crematie en hij of zij coördineert de taken die Meride van u overneemt rond de crematie.

3. Duidelijke afspraken

Uw uitvaartverzorger in Aalburg legt alle afspraken over de crematie schriftelijk vast. Ook als u in de voorbereiding van de crematie iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan een bevestiging. Met deze afspraken heeft u altijd een duidelijk overzicht bij de hand.

4. Duidelijke begroting

Bij Meride weet u altijd precies waar u aan toe bent. Nadat u uw wensen rond de crematie met onze medewerker heeft besproken, ontvangt u een offerte met een overzicht van alle kosten. Desgewenst houden we in de gaten of uw wensen passen in het budget van uw uitvaartverzekering. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we direct met het regelen van alle afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers

De voorbereiding en uitvoering van uw crematie in Aalburg is bij Meride in vertrouwde handen. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan u graag bij om een waardig en persoonlijk afscheid te organiseren. Zij hebben een opleiding gevolgd en zijn ervaren in het organiseren van een crematie of begrafenis..

6. Goede klachtafhandeling

Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Deze omvat richtlijnen aan de hand waarvan we u helpen en een beschrijving hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en komt u hier niet uit met uw contactpersoon in Aalburg? Dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

7. Klanttevredenheid

Als klant krijgt u altijd de mogelijkheid om de crematie in Aalburg te evalueren. Voor veel van onze klanten is dit een gelegenheid om hun uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Mocht u verbeterpunten constateren, dan nemen wij dit altijd mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Onze dienstverlening rondom een crematie in Aalburg en uw uitvaartverzekering

Aalburg crematie

Meride regelt en ontzorgt u bij de crematie of begrafenis van uw naaste in Aalburg. Wij verkopen geen uitvaartverzekeringen, maar u kunt wel met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Dat biedt u als grote voordeel dat u zelf uw keuzes maakt. Uw verzekeraar keert het polisbedrag aan ons uit. De hoogte van dit bedrag staat in de uitvaartpolis, of u kunt het opvragen bij uw uitvaartverzekeraar. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Aalburg en omstreken, zodat zij uw crematie vaak voor lagere kosten kunnen regelen. Zo houdt u ruimte over in het budget om extra wensen in te vullen, of u krijgt het overgebleven geld teruggestort.

Naturaverzekering

Als uw naaste een naturaverzekering heeft, ontvangt u bepaalde diensten volgens de voorwaarden van deze verzekering. Dit is niet altijd verplicht. Als er sprake is van een naturaverzekering, neem dan contact op met een medewerker van Meride. Aan de hand van een polis-check kunnen zij u vertellen welke mogelijkheden u heeft.

Vragen of informatie over een crematie in Aalburg? Neem gerust contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger voor Aalburg en omgeving? Of wilt u een overlijden melden? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met Meride voor een crematie in Aalburg of omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel ons op 085 – 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl