Begrafenisonderneming Nuth

Begrafenisonderneming Meride Nuth: persoonlijk, betrokken en uw wensen staan altijd centraal

Als uw naaste komt te overlijden, komt er veel op u af. Begrafenisonderneming Meride in Nuth staat u bij in de moeilijke en vaak hectische periode na een overlijden. Samen met u zorgen wij voor een uitvaart die bij u en uw naaste past, precies op de manier zoals u het wilt. Daarom staat bij ons als begrafenisonderneming uw wens voorop. Wilt u live muziek tijdens de uitvaart van uw naaste? Had uw naaste de wens om met een bijzondere auto naar zijn of haar laatste rustplaats in Nuth te worden vervoerd? De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth staan 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer informatie over Meride? Bel ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op telefoonnummer

085 - 40 18 123.

De medewerkers van begrafenisonderneming Meride in Nuth

Bij begrafenisonderneming Meride staat uw wens voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze uitvaartverzorgers u ondersteunen, adviseren en inspireren vanuit deze wens. De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth hebben wij dan ook streng geselecteerd. Zij hebben een vakopleiding gevolgd en beschikken over een jarenlange ervaring. De medewerkers van onze begrafenisonderneming zijn exclusief voor u beschikbaar. U heeft één vaste contactpersoon die namens Meride uw aanspreekpunt is en alle zaken rond een uitvaart in Nuth coördineert. Bij onze begrafenisonderneming bent u altijd verzekerd van persoonlijke en integere zorg rond de uitvaart van uw naaste.

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

De uitvaartverzorgers van onze begrafenisonderneming in Nuth bieden u alle vrijheid om de uitvaart van uw naaste in Nuth naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Wilt u extra tijd in de aula? Zij regelen dat voor u. Wilt u na afloop van de plechtigheid in Nuth geen standaard koffietafel, maar een lunch met broodjes? Bij begrafenisonderneming Meride staat uw wens voorop.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Begrafenisonderneming Meride: voor elke begrafenis in Nuth

Als onafhankelijke begrafenisonderneming verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor uw uitvaart in Nuth, ongeacht waar u bent verzekerd of welke uitvaartpolis u heeft. De uitvaartverzorgers van onze begrafenisonderneming letten op het budget van de polis, zodat u nooit voor onaangename verrassingen staat. Bovendien zijn zij goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Nuth, zodat zij u altijd kunnen wijzen op goedkopere alternatieven.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Begrafenisonderneming in Nuth: Bij Meride is het in vertrouwde handen

Als begrafenisonderneming weet Meride hoe belangrijk het is om van een afscheid een mooi memorabel moment te maken voor uzelf en voor andere nabestaanden. De laatste jaren weten steeds meer mensen precies wat ze willen rond hun begrafenis of crematie in Nuth. Daarom is het belangrijk dat u uw wensen met uw naasten bespreekt, zodat zij op de hoogte zijn. Daarbij denkt de uitvaartverzorger van onze begrafenisonderneming in Nuth graag mee over de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid in Nuth.

Ook als u wordt geconfronteerd met een onverwacht overlijden van uw naaste staan de medewerkers van begrafenisonderneming Meride in Nuth u bij voor praktische zaken en hulp bij het regelen van de uitvaart in Nuth. U houdt te allen tijde zelf de regie en desgewenst nemen wij u alle zorg uit handen om uw naaste een waardig afscheid te geven. De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth weten bovendien precies wat er allemaal mogelijk is in Nuth en omstreken en zullen alles in het werk stellen om een uitvaart in Nuth geheel volgens uw eigen wensen of de wensen van de overledene in te vullen. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Nuth kunt u de medewerker van onze begrafenisonderneming al uw wensen over uw uitvaart in Nuth vertellen en eventueel vast laten leggen, zodat deze alleen nog maar te hoeven worden uitgevoerd wanneer het zover is.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij begrafenisonderneming Nuth

Wilt u de kosten van een begrafenis weten?

Als u uw nabestaanden niet op wilt zadelen met het invullen van de uitvaartplechtigheid, biedt onze begrafenisonderneming de mogelijkheid om uw wensen rond uw uitvaart in Nuth op tijd te laten vastleggen. Dit kan tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld bij u thuis in Nuth. Tijdens dit moment geeft u precies aan wat u van de begrafenisonderneming verlangt. Heeft u een voorkeur voor begraven of cremeren? Weet u al of u in een kist of misschien in een lijkwade wilt worden begraven? Weet u al welke muziek u tijdens uw uitvaart wilt laten horen? Door uw wensen alvast vast te leggen bij de begrafenisonderneming ontzorgt u uw nabestaanden bij het maken van dit soort persoonlijke keuzes. De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth leggen uw wensen vast, zodat deze slechts hoeven te worden uitgevoerd wanneer u komt te overlijden.

Wilt u uw persoonlijke uitvaart in Nuth vastleggen bij onze begrafenisonderneming? Bel dan 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl voor een kennismakingsgesprek.

Wat kost een begrafenisonderneming in Nuth?

Als begrafenisonderneming weten we bij Meride dat elke uitvaart kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u een luxe kist met satijnen voering? Wilt u gebruikmaken van een bus die uw gasten van de kerk of het uitvaartcentrum naar de begraafplaats in Nuth brengt? Dit soort keuzes zijn allemaal van invloed op de kosten van een uitvaart. Onze begrafenisonderneming biedt daarom enkele pakketten aan met een vaste dienstverlening en tegen een vaste prijs. U kunt deze pakketten naar uw eigen wensen aanpassen zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De medewerker van onze begrafenisonderneming zet alle afspraken op papier, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft van de kosten van een begrafenis of crematie in Nuth.

Meride uw begrafenisonderneming in Nuth: Altijd bereikbaar

De medewerkers van begrafenisonderneming Meride staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in Nuth voor als u een overlijden wilt melden. Als u andere vragen heeft, bijvoorbeeld over hoe de begrafenisonderneming een uitvaart begeleidt of over mogelijkheden om as van de overledene uit te strooien in Nuth, kunt u bij hen terecht. Bel ons op telefoonnummer 085 - 40 18 123. De medewerkers van onze begrafenisonderneming staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Vraag een offerte aan van begrafenisonderneming MerideNa een overlijden heeft u niet alleen verdriet, u moet ook zaken regelen. Als begrafenisonderneming helpen we u graag bij het regelen van de belangrijkste zaken. Neem daarom direct contact op met Meride via telefoonnummer 085-40 18 123. Wij zorgen dan dat u wordt bijgestaan door een uitvaartverzorger in Nuth en omstreken. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een checklist aan de hand waarvan u zelf al een aantal zaken kunt regelen.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden in Nuth

  1. Als uw naaste thuis in Nuth overlijdt, bel dan direct de huisarts of waarnemend huisarts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts door de medewerkers gewaarschuwd. Als uw naaste overlijdt tijdens uw vakantie, bel dan de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste bij een ongeval, dan belt u de verzekeringsmaatschappij.
  1. Hierna belt u met begrafenisonderneming Meride in Nuth via telefoonnummer 085 - 40 18 123.
  2. Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, leg dan de polis klaar.
  3. Als de overledene een wilsbeschikking of testament heeft, staan hier mogelijk ook zijn of haar wensen rond de uitvaart in. Als u al eens een kennismakingsgesprek heeft gehad met een van onze medewerkers, dan zijn de wensen van de overledene vastgelegd bij onze begrafenisonderneming in Nuth.
  4. Leg het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Maak vast aan adressenlijst aan voor het versturen van rouwkaarten. Overleg met de uitvaartverzorger van onze begrafenisonderneming in Nuth wanneer u deze het beste kunt versturen.
  6. Zoek vast kleding voor de overledene uit en leg deze klaar.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.

De uitvaartverzorger van onze begrafenisonderneming helpt u met alle vervolgstappen, zoals het verzorgen van de overledene en de aangifte bij de Burgerlijke Stand in Nuth. De kosten die hij maakt, worden later verrekend met het uitgekeerde bedrag van de uitvaartverzekering.

Meride: meer dan een begrafenisonderneming in Nuth

Na het regelen van de belangrijkste praktische zaken kunt u zich richten op het afscheid zelf. De uitvaartverzorger van begrafenisonderneming Meride denkt graag met u mee over de uitvaart van uw naaste in Nuth. Als u inspiratie zoekt, dan kunt u vele suggesties vinden op onze Kennisbank. Als u nog niet weet welke muziek u tijdens de uitvaartplechtigheid in Nuth wilt laten horen, dan vindt u op de pagina Uitvaartmuziek onder meer een lijst met muziek die vaak wordt gespeeld bij uitvaarten van onze begrafenisonderneming. Zoekt u inspiratie op het gebied van rituelen? Op de pagina Rituelen vindt u tal van ideeën voor rituelen tijdens het opbaren, maar ook voor tijdens de uitvaart, zoals het aansteken van kaarsen of het strooien van rozenblaadjes. Ook leest u hier voorbeelden van persoonlijke rituelen. Wordt de overledene gecremeerd? Op de pagina Asbestemmingen leest u alles over wat u met de as van de overledene kunt doen, zoals bijzetten in een columbarium in Nuth of uitstrooien op zee. Wilt u de as uitstrooien op een locatie in Nuth? Daarvoor moet u wel toestemming hebben. Vraag daarom uw contactpersoon van onze begrafenisonderneming naar de mogelijkheden om as uit te strooien in Nuth.

Bel mij terug

Vraag een offerte aan van begrafenisonderneming MerideHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

We regelen de begrafenis precies zoals u dat wiltLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Elke polis is welkom bij begrafenisonderneming MerideAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

Een algemeen graf aangeschaft door Meride

De 7 zekerheden van onze begrafenisonderneming in Nuth

Meride verzorgt elke uitvaart in Nuth en omstreken en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat alles perfect wordt geregeld. De 7 zekerheden van onze begrafenisonderneming zijn:

1. Perfecte organisatie

Bij een uitvaart staan uw wensen voorop. De medewerker van onze begrafenisonderneming in Nuth legt alle afspraken vast, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

2. Eén vaste contactpersoon

Begrafenisonderneming Meride stelt altijd één vaste contactpersoon beschikbaar voor een uitvaart in Nuth. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt die op de hoogte is van al uw wensen en de gemaakte afspraken met de begrafenisonderneming.

3. Duidelijke afspraken

Uw contactpersoon van onze begrafenisonderneming in Nuth legt alle afspraken over de uitvaart schriftelijk vast. Als u nog iets wilt wijzigen, krijgt u daarvan ook altijd een schriftelijke bevestiging.

4. Duidelijke begroting

Uw contactpersoon bij Meride in Nuth stuurt u altijd een offerte met alle gemaakte afspraken en het budget dat daarbij hoort. We zorgen ervoor dat uw wensen passen binnen het budget van de uitvaartverzekering en waarschuwen u als iets buiten de begroting valt. Wanneer u akkoord gaat met de offerte van de begrafenisonderneming, beginnen we direct met het uitvoeren van alle afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Nuth

Uw uitvaart is bij onze begrafenisonderneming in vertrouwde handen. Onze ervaren medewerkers bieden u alle hulp bij het organiseren van een persoonlijk afscheid in Nuth.

6. Goede klachtenafhandeling

Elke medewerker van onze begrafenisonderneming werkt volgens de Kwaliteitsverklaring die Meride heeft opgesteld. Hierin staan richtlijnen van onze werkwijze, inclusief de afhandeling van klachten. Als u een klacht heeft en hier niet uitkomt met uw contactpersoon in Nuth, dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

7. Klanttevredenheid

Bij onze begrafenisonderneming evalueren we elke uitvaart die wij verzorgen. Veel van onze klanten grijpen dit aan als mogelijkheid voor een extra compliment. Als we van onze klanten verbeterpunten te horen krijgen, dan nemen we dit altijd mee in onze dienstverlening.

Begrafenisonderneming in Nuth en uw uitvaartverzekering

Meride altijd in de buurt

Meride ontzorgt u bij het regelen van de uitvaart van uw naaste. Onze begrafenisonderneming verkoopt geen uitvaartverzekeringen, maar u kunt wel met elke uitvaartverzekering bij ons in Nuth terecht. Uw verzekeraar keert het verzekerde bedrag aan ons uit. Hiervan betalen wij de kosten van de uitvaart. Als er iets overblijft, krijgt u het restant op uw bankrekening gestort. De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth zijn thuis in Nuth en de omliggende regio, zodat zij uw uitvaart vaak tegen lagere kosten kunnen verzorgen. Zo creëren zij ruimte in het budget voor extra wensen of u krijgt het restant op uw bankrekening.

Naturaverzekering

Als er sprake is van een naturaverzekering, dan gelden voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering. Dit is niet altijd verplicht. Mocht er sprake zijn van een naturaverzekering, neem dan contact op met uw contactpersoon van onze begrafenisonderneming in Nuth. Hij of zij kan u aan de hand van een polischeck precies vertellen welke mogelijkheden u heeft.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Begrafenisonderneming Meride

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze begrafenisonderneming in Nuth? Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of wilt u uw wensen over uw uitvaart in Nuth alvast laten vastleggen? Of wilt u een overlijden melden? De medewerkers van onze begrafenisonderneming in Nuth staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons op telefoonnummer 085 - 40 18 123 3 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.