Overlijden melden?

0223 – 72 69 74 (Dag en nacht)

Kostenopgave aanvragen

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Door middel van een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunt u kijken of het klikt.

9,2

273 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

U bent met of zonder uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride vaak beter tot zijn recht. Waarom?

Bij Meride staan uw wensen voor de begrafenis in Den Helder centraal

Als uw naaste komt te overlijden, komt er veel op u af. De uitvaartverzorgers van Begrafenisonderneming Meride staan u in Den Helder bij in de moeilijke en vaak hectische periode na een overlijden. Samen met u zorgen wij voor een uitvaart die bij u en uw naaste past, precies op de manier zoals u het wilt. Daarom staat bij onze begrafenisonderneming uw wens voorop. Wilt u livemuziek tijdens de uitvaart? Had uw naaste de wens om met een bijzondere auto naar zijn of haar laatste rustplaats in Den Helder te worden vervoerd?De medewerkers van Meride staan 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer informatie over begrafenisonderneming Meride? Bel ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op telefoonnummer 0223 – 72 69 74

Ons team voor Den Helder

Onze medewerkers stoppen niet totdat u tevreden bent.

Marc Dreuning

Algemeen directeur

Gerdine van Kooten

Teamleidster

Ronald van Maaren

Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts

Uitvaartverzorger

Jeroen van Riet

Uitvaartverzorger

Sonja Koster

Uitvaartverzorger

Prijsvoorbeelden voor een begrafenis in Den Helder

Sober

€ 2.195Vaste prijs

U betaald voor deze complete uitvaart een vaste all-in prijs. U ontvangt daar een vast pakket voor.

Basis

€ 4.495Prijsvoorbeeld

Dit is een voorbeeld van een complete uitvaart met afscheid nemen met een kleine groep.

Regulier

€ 5.495Prijsvoorbeeld

Dit is de meest gekozen uitvaart in Nederland. Met afscheidsplechtigheid met diverse sprekers.

Uitgebreid

€ 6.495Prijsvoorbeeld

De uitgebreide uitvaart is een uitvaart met diverse extra’s en met een afscheidsplechtigheid met diverse sprekers.

Exclusief

€ 8.995Prijsvoorbeeld

Dit betreft een Luxe uitvaart met exclusieve producten en een bijzondere afscheidsplechtigheid.

Wilt u het anders? 

Elke uitvaart is uniek. Wij begrijpen dat. Vraag nu een prijsopgaaf op maat aan.

Vraag prijsopgave aan

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken of het met de uitvaartverzorger klikt.

98% van onze klanten beveelt Meride Uitvaartverzorging aan

Uitvaartverzorger met passie

“De uitvaartverzorger verstond zijn vak erg goed. Hij heeft de gehele uitvaart van mijn lieve man bijzonder goed in banen geleid. Hij heeft zich erg goed verdiept in onze situatie thuis. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Chapeau!”

Caroline Wevers

Altijd 1 contactpersoon

“2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Meride, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed begeleid. Zelfs met griep, toch de dienst begeleid omdat anders een onbekende voor ons het zou moeten doen! “

Ingrid Verheyen

We doen het samen

“Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met de uitvaartverzorger. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen.”

Ellie van Bergen

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

Begrafenisonderneming Meride heeft ook uitvaartverzorgers in de regio Den Helder

Bij begrafenisonderneming Meride staat uw wens voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze uitvaartverzorgers u ondersteunen, adviseren en inspireren vanuit deze wens. Dat kan omdat Meride een onafhankelijk uitvaartbedrijf is, niet gebonden aan bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen of rouwlocaties. De medewerkers van begrafenisonderneming Meride die voor ons werken in Den Helder hebben wij met zorg geselecteerd. Zij hebben een vakopleiding gevolgd en beschikken over jarenlange ervaring. Een medewerker van onze begrafenisonderneming is exclusief voor u beschikbaar. U heeft één vaste contactpersoon die namens Meride uw aanspreekpunt is en alle zaken rond een uitvaart in Den Helder coördineert. Bij onze begrafenisonderneming bent u altijd verzekerd van persoonlijke en integere zorg rond de uitvaart van uw naaste.

Begrafenisonderneming Meride: voor elke begrafenis in Den Helder

Als onafhankelijke begrafenisonderneming verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor uw uitvaart in Den Helder, ongeacht waar u bent verzekerd of welke uitvaartpolis u heeft. De uitvaartverzorgers van onze begrafenisonderneming letten op het budget van de polis, zodat u nooit voor onaangename verrassingen staat. Bovendien zijn zij goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Den Helder, zodat zij u altijd kunnen wijzen op goedkopere alternatieven.

Begrafenisonderneming Meride inspireert en ontzorgt, ook in Den Helder

Als begrafenisonderneming weet Meride hoe belangrijk het is om van een afscheid een mooi en memorabel moment te maken voor uzelf en voor andere nabestaanden. De laatste jaren weten steeds meer mensen precies wat ze willen rond hun begrafenis of crematie in Den Helder. Daarom is het belangrijk dat u uw wensen met uw naasten bespreekt, zodat zij op de hoogte zijn. De uitvaartverzorgers van begrafenisonderneming Meride wonen en werken verspreid door heel Nederland. Daarom is er altijd een uitvaartondernemer van begrafenisonderneming Meride werkzaam in de buurt van Den Helder. Deze uitvaartbegeleider denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid in Den Helder.

Ook als u wordt geconfronteerd met een onverwacht overlijden van uw naaste staan de medewerkers van begrafenisonderneming Meride u bij voor praktische zaken en hulp bij het regelen van de uitvaart in Den Helder. U houdt altijd zelf de regie en desgewenst nemen wij u alle zorg uit handen om uw naaste een waardig afscheid te geven. Onze medewerkers uit de omgeving van Den Helder weten bovendien precies wat er allemaal mogelijk is in Den Helder en omstreken en zullen alles in het werk stellen om een uitvaart in Den Helder geheel volgens uw eigen wensen of de wensen van de overledene in te vullen. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Den Helder kunt u de medewerker van onze begrafenisonderneming al uw wensen over uw uitvaart in Den Helder vertellen en eventueel vast laten leggen, zodat deze alleen nog maar te hoeven worden uitgevoerd wanneer het zover is.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met de begrafenisondernemer

Als u uw nabestaanden niet op wilt zadelen met het invullen van de uitvaartplechtigheid, biedt onze begrafenisonderneming de mogelijkheid om uw wensen rond de uitvaart in Den Helder op tijd te laten vastleggen. Dit kan tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld bij u thuis in Den Helder. Tijdens dit moment geeft u precies aan wat u van de begrafenisonderneming verlangt. Heeft u een voorkeur voor begraven of cremeren? Weet u al of u in een kist of misschien in een lijkwade wilt worden begraven? Weet u al welke muziek u tijdens uw uitvaart wilt laten horen? Heeft u bepaalde cateringwensen? Door uw wensen alvast vast te leggen bij de begrafenisonderneming ontzorgt u uw nabestaanden bij het maken van dit soort persoonlijke keuzes. De medewerkers van onze begrafenisonderneming die voor ons in Den Helder en regio werkzaam zijn, leggen uw wensen vast, zodat deze slechts hoeven te worden uitgevoerd wanneer u komt te overlijden.

Wilt u uw persoonlijke uitvaart in Den Helder vastleggen bij onze begrafenisonderneming? Bel dan 0223 – 72 69 74 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u de kosten van een begrafenis weten?

Wat kost een begrafenis in Den Helder?

Als begrafenisonderneming weten we bij Meride dat elke uitvaart kostenmet zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u een luxe kist met satijnen voering? Wilt u gebruikmaken van een bus die uw gasten van de kerk of het uitvaartcentrum naar de begraafplaats in Den Helder brengt? Dit soort keuzes zijn allemaal van invloed op de kosten van een uitvaart. Onze begrafenisonderneming biedt daarom enkele pakketten aan met een vaste dienstverlening en tegen een vaste prijs. U kunt deze pakketten naar uw eigen wensen aanpassen zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De medewerker van onze begrafenisonderneming zet alle afspraken op papier, zodat u steeds een duidelijk overzicht heeft van de kosten van een begrafenis of crematie in Den Helder.

Begrafenisonderneming Meride: altijd bereikbaar

De medewerkers van begrafenisonderneming Meride staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar als u een overlijden wilt melden in Den Helder. Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over hoe de medewerkers van onze begrafenisonderneming een uitvaart begeleiden of over mogelijkheden om de as van de overledene uit te strooien in Den Helder, kunt u bij hen terecht. Bel ons op telefoonnummer 0223 – 72 69 74. De medewerkers van onze begrafenisonderneming staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Na een overlijden heeft u niet alleen verdriet, u moet ook zaken regelen. Als begrafenisonderneming helpen we u graag bij het regelen van de belangrijkste zaken.  Wij zorgen dan dat u wordt bijgestaan door een uitvaartverzorger in Den Helder en omstreken. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een checklist aan de hand waarvan u zelf al een aantal zaken kunt regelen.

Checklist bij overlijden in Den Helder

  1. Als uw naaste thuis in Den Helder overlijdt, bel dan direct de huisarts of waarnemend huisarts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts door de medewerkers gewaarschuwd. Als uw naaste overlijdt tijdens uw vakantie, bel dan de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste bij een ongeval, dan belt u de verzekeringsmaatschappij.
  1. . Hierna belt u met begrafenisonderneming Meride via telefoonnummer 0223 – 72 69 74.
  2. Als de overledene een uitvaartverzekering heeft, leg dan de polis klaar.
  3. Als de overledene een wilsbeschikking of testament heeft, staan hier mogelijk ook zijn of haar wensen rond de uitvaart in. Als u al eens een kennismakingsgesprek heeft gehad in Den Helder met een van onze medewerkers, dan zijn de wensen van de overledene vastgelegd bij onze begrafenisonderneming.
  4. Leg het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Maak vast aan adressenlijst aan voor het versturen van rouwkaarten. Overleg met de uitvaartverzorger van onze begrafenisonderneming wanneer u deze het beste kunt versturen.
  6. Zoek vast kleding voor de overledene uit en leg deze klaar.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.

De uitvaartverzorger van onze begrafenisonderneming helpt u met alle vervolgstappen, zoals het verzorgen van de overledene en de aangifte bij de Burgerlijke Stand in Den Helder. De kosten die hij maakt, worden later verrekend met het uitgekeerde bedrag van de uitvaartverzekering.

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

Meride: een begrafenisonderneming waar u centraal staat

Na het regelen van de belangrijkste praktische zaken kunt u zich richten op het afscheid zelf. De uitvaartverzorger van begrafenisonderneming Meride denkt graag met u mee over de uitvaart van uw naaste in Den Helder. Als u inspiratie zoekt, dan kunt u vele suggesties vinden op onze Kennisbank. Als u nog niet weet welke muziek u tijdens de uitvaartplechtigheid in Den Helder wilt laten horen, dan vindt u op de pagina Uitvaartmuziek onder meer een lijst met muziek die vaak wordt gespeeld bij uitvaarten van onze begrafenisonderneming. Zoekt u inspiratie op het gebied van rituelen? Op de pagina Rituelen vindt u tal van ideeën voor rituelen tijdens het opbaren, maar ook voor tijdens de uitvaart, zoals het aansteken van kaarsen of het strooien van rozenblaadjes. Ook leest u hier voorbeelden van persoonlijke rituelen. Wordt de overledene gecremeerd? Op de pagina Asbestemmingen leest u alles over wat u met de as van de overledene kunt doen, zoals bijzetten in een columbarium in Den Helder of uitstrooien op zee. Wilt u de as uitstrooien op een locatie in Den Helder? Daarvoor moet u wel toestemming hebben. Vraag daarom uw contactpersoon van onze begrafenisonderneming naar de mogelijkheden om as uit te strooien in Den Helder.

Bel mij terug

Vraag een offerte aan van begrafenisonderneming MerideHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Meride?

We regelen de begrafenis precies zoals u dat wiltLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Elke polis is welkom bij begrafenisonderneming MerideAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

De 7 zekerheden van begrafenisonderneming Meride

Meride verzorgt elke uitvaart in Den Helder en omstreken en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat alles perfect wordt geregeld. De 7 zekerheden van onze begrafenisonderneming zijn:

1. Perfecte organisatie

Bij een uitvaart staan uw wensen voorop. De medewerker van onze begrafenisonderneming die voor ons werkt in Den Helder legt alle afspraken vast, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

2. Eén vaste contactpersoon

Begrafenisonderneming Meride stelt altijd één vaste contactpersoon beschikbaar voor een uitvaart in Den Helder. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt die op de hoogte is van al uw wensen en de gemaakte afspraken met de begrafenisonderneming.

3. Duidelijke afspraken

Onze contactpersoon legt alle afspraken over de uitvaart in Den Helder schriftelijk vast. Als u nog iets wilt wijzigen, krijgt u daarvan ook altijd een schriftelijke bevestiging

4. Duidelijke begroting

Uw contactpersoon bij Mer stuurt u altijd een offerte met alle gemaakte afspraken en het budget dat daarbij hoort. We zorgen ervoor dat uw wensen passen binnen het budget van de uitvaartverzekering en waarschuwen u als iets buiten de begroting valt. Wanneer u akkoord gaat met de offerte van de begrafenisonderneming, beginnen we direct met het uitvoeren van alle afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Den Helder

Uw uitvaart is bij onze begrafenisonderneming in vertrouwde handen. Onze ervaren medewerkers bieden u alle hulp bij het organiseren van een persoonlijk afscheid in Den Helder.

6. Goede klachtenafhandeling

6. Elke medewerker van onze begrafenisonderneming werkt volgens de Kwaliteitsverklaring die Meride heeft opgesteld. Hierin staan richtlijnen van onze werkwijze, inclusief de afhandeling van klachten. Als u een klacht heeft en hier niet uitkomt met uw contactpersoon in Den Helder, dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

7. Klanttevredenheid

Bij onze begrafenisonderneming evalueren we elke uitvaart die wij verzorgen. Veel van onze klanten grijpen dit aan als mogelijkheid voor een extra compliment. Als we van onze klanten verbeterpunten te horen krijgen, dan nemen we dit altijd mee in onze dienstverlening.

Begrafenisonderneming Meride en uw uitvaartpolis

Meride altijd in de buurt

Meride ontzorgt u bij het regelen van de uitvaart van uw naaste. Onze begrafenisonderneming verkoopt geen uitvaartverzekeringen, maar u kunt voor een begrafenis in Den Helder wel met elke uitvaartverzekering bij terecht. Uw verzekeraar keert het verzekerde bedrag aan ons uit. Hiervan betalen wij de kosten van de uitvaart. Als er iets overblijft, krijgt u het restant op uw bankrekening gestort. De medewerkers die in Den Helder voor onze begrafenisonderneming uitvaarten begeleiden, zijn thuis in Den Helder en de omliggende regio, zodat zij uw uitvaart vaak tegen lagere kosten kunnen verzorgen. Zo creëren zij ruimte in het budget voor extra wensen of u krijgt het restant op uw bankrekening.

Naturaverzekering

Als er sprake is van een naturaverzekering, dan gelden voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering. Dit is niet altijd verplicht. Mocht er sprake zijn van een naturaverzekering, neem dan contact op met uw contactpersoon van onze begrafenisonderneming. Deze contactpersoon vertelt u aan de hand van een polis-check precies welke mogelijkheden u heeft.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze begrafenisonderneming en wat wij voor u kunnen betekenen in Den Helder? Wilt u een vrijblijvend kennismakinggesprek of wilt u uw wensen over uw uitvaart in Den Helder alvast laten vastleggen? Of wilt u een overlijden melden? De medewerkers van onze begrafenisonderneming staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons op telefoonnummer 0223 – 72 69 74 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.