Onze uitvaartverzorger

bij u in de buurt
 • Begrafenisondernemer Delft

  Als iemand overlijdt, krijgen de achterblijvers te maken met een heleboel zaken die moeten worden geregeld. Dan is het wel zo prettig als er een begrafenisondernemer naast u staat op wie u kunt rekenen. Meride is een begrafenisondernemer die u in Delft graag bijstaat om u door die moeilijke periode na het overlijden van uw naaste heen te helpen. Uw wens staat bij ons als begrafenisondernemer voorop. Wilt u dat uw naaste thuis in Delft wordt opgebaard? Onze begrafenisondernemer in Delft staat 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u uw wensen voor uw eigen uitvaart alvast laten vastleggen bij een begrafenisondernemer? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft op telefoonnummer 015-2030011.

  Begrafenisondernemer in Delft: Meride ontzorgt

  begrafenisondernemer DelftHet is heel belangrijk om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van de overledene. Dat weet Meride als begrafenisondernemer maar al te goed. Daarom is het goed om uw wensen te bespreken met uw naasten of met een begrafenisondernemer. Laat hen weten wat voor muziek u tijdens uw uitvaart wilt laten horen, of u wilt worden begraven in Delft, of misschien op een natuurbegraafplaats. Onze begrafenisondernemer in Delft denkt met u mee, inspireert u en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Onze begrafenisondernemer is thuis in Delft en is dan ook goed op de hoogte van alle mogelijkheden in de buurt van Delft, zodat u altijd verzekerd bent van een waardig en persoonlijk afscheid in Delft.

  Als u wilt, kunt u ook uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast laten vastleggen bij onze begrafenisondernemer in Delft. Dat kan tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Delft. Zo neemt u uw nabestaanden die zorg alvast uit handen en hoeft uw wens slechts nog te worden uitgevoerd. Soms gebeurt een overlijden onverwacht, bijvoorbeeld bij een ongeval. Ook dan staat de begrafenisondernemer van Meride in Delft klaar om de nabestaanden bij te staan in deze verdrietige tijd.

  Contact opnemen

  Uitvaart regelen

  015-203001124/7 gratis

  Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

  Kennismakingsgesprek

  015-203001124/7 gratis

  klantenservice@meride.nl

  Voor vragen en informatie over onze dienstverlening zijn wij altijd bereikbaar op dit telefoonnummer.

  Onze begrafenisondernemers in Delft zijn streng geselecteerd

  Meride: uw begrafenisondernemer in Delft

  Delft begrafenisondernemerU wilt uw naaste graag een persoonlijk afscheid geven. Daarom werken wij met uitvaartverzorgers die streng zijn geselecteerd. Zij hebben niet alleen een vakopleiding gevolgd, maar hebben ook jarenlange ervaring als begrafenisondernemer in Delft. Zij zijn dienstbaar en beschikken over uitgebreide kennis van Delft en omgeving, zodat zij goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden in Delft en de omliggende regio, juist als u bijzondere wensen hebt. Was de overledene supporter van de plaatselijke voetbalclub? Bezocht hij of zij graag een bepaalde plek in Delft of in de regio? Onze begrafenisondernemer regelt desgewenst de route naar de begraafplaats, zodat de overledene nog een keer langs deze speciale plek in Delft kan. Onze begrafenisondernemer in Delft is uw persoonlijke aanspreekpunt en contactpersoon voor Meride. Bij ons staat uw wens voorop, zodat u verzekerd bent van een memorabel en persoonlijk afscheid in Delft.

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Delft

  DelftWeet u al precies wat u met uw uitvaart wilt? Tegenwoordig leggen veel mensen bij leven al hun wensen rond hun uitvaart vast bij een begrafenisondernemer. Meride biedt deze mogelijkheid ook. U kunt uw wensen bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft. Deze legt al uw wensen vast. Wanneer u komt te overlijden, hoeven uw wensen alleen nog maar te worden uitgevoerd. Voor uw nabestaanden is dat wel zo prettig. U kunt al uw wensen kenbaar maken, dus niet alleen of u in Delft begraven of gecremeerd wilt worden, maar ook of u live muziek wilt. Of, als u wilt worden gecremeerd, of uw as bijvoorbeeld op zee of juist in de omgeving van Delft wordt uitgestrooid. Onze begrafenisondernemer denkt met u mee, komt met aanvullende ideeën en is een inspiratiebron voor als u iets nog niet zeker weet.

  Wilt u uw wensen rond uw uitvaart in Delft alvast vastleggen? Bel dan 015-2030011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft.

  Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers die de uitvaart in Delft verzorgen

  Meride en uw uitvaartverzekering

  Meride verkoopt als onafhankelijk begrafenisondernemer zelf geen uitvaartpolissen. Daarom kan iedereen bij ons terecht voor een uitvaart in Delft, wat voor uitvaartpolis u ook heeft. Ook als u geen uitvaartpolis heeft, maar wel een eigen budget, houdt onze begrafenisondernemer het beschikbare budget scherp in de gaten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Omdat onze begrafenisondernemer Delft en omgeving goed kent, kan hij u ook altijd wijzen op goedkopere alternatieven.

  De kosten van een begrafenisondernemer in Delft

  Elke uitvaart brengt kosten met zich mee. Als begrafenisondernemer weten we dat maar al te goed bij Meride. Hoe hoog die kosten uiteindelijk zijn, hangt volkomen af van uw wensen. De polis van uw uitvaartverzekering biedt doorgaans voldoende ruimte om die kosten te dekken. Samen met onze begrafenisondernemer bespreekt u of uw wensen binnen het budget vallen. Zo kan er misschien toch voldoende ruimte zijn om de afscheidsplechtigheid te houden in een bijzondere locatie in Delft of om extra volgauto’s in de rouwstoet te krijgen. Meride biedt verschillende pakketten met een vaste dienstverlening tegen een vaste prijs. Deze kunt u altijd aanpassen. Uw begrafenisondernemer zet alle afspraken en kosten op papier, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft.

  Meride: altijd bereikbaar in Delft

  Als begrafenisondernemer is Meride 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in Delft. Niet alleen om een overlijden te melden, maar ook als u andere vragen heeft of meer wilt weten over onze dienstverlening. Bel ons op 015-2030011. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  Wat te doen bij een overlijden?

  Onze begrafenisondernemers in Delft zijn streng geselecteerdAls uw naaste overlijdt, breekt er een emotionele periode aan waarin u veel moet regelen. Onze begrafenisondernemer staat u daarbij graag terzijde. Bel daarom zo snel mogelijk Meride via 015-2030011. Wij zorgen er dan voor dat onze begrafenisondernemer in Delft bij u thuis komt om praktische zaken te regelen en het afscheid voor te bereiden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een checklist opgesteld, waarmee u zelf alvast een aantal zaken kunt regelen.

  Checklist bij overlijden in Delft

  1. Als uw naaste thuis overlijdt, bel dan direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of in een zorgcentrum waarschuwt het personeel de huisarts. Overlijdt uw naaste tijdens een vakantie? Bel dan de reisverzekering. Overlijdt uw naaste bij een ongeval? Bel dan de verzekering.
  2. Bel vervolgens Meride via 015-2030011. Wij zorgen ervoor dat er snel een begrafenisondernemer bij u thuis is.
  3. Leg de polis van de uitvaartverzekering klaar.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Mogelijk staan hierin zijn of haar wensen rond de uitvaart. Als de overledene al eens een kennismakingsgesprek heeft gehad, dan zijn zijn of haar wensen vastgelegd bij onze begrafenisondernemer in Delft.
  5. Leg het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene klaar.
  6. Stel van een adressenlijst op voor het versturen van rouwkaarten. Onze begrafenisondernemer weet wanneer u deze het beste kunt versturen.
  7. Zoek vast kleding uit voor de overledene.

  Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen. Onze begrafenisondernemer helpt u met de volgende stappen, zoals aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Delft.

  Meride, een begrafenisondernemer in Delft die inspireert

  Als de belangrijkste praktische zaken zijn geregeld, kunt u zich samen met onze begrafenisondernemer richten op het afscheid zelf. Onze begrafenisondernemer in Delft denkt met u mee en is een inspiratiebron voor als u het even niet weet. Omdat onze begrafenisondernemer thuis is in Delft, kan hij u helpen om specifieke wensen uit te voeren, zoals een plaatselijk bekende spreker. Ook als u bijvoorbeeld na de crematie de as van de overledene wilt uitstrooien in Delft of omstreken, weet onze begrafenisondernemer waar dat kan.

  Wilt u meer inspiratie? Onze Kennisbank biedt tal van suggesties voor een persoonlijk afscheid in Delft. Zoekt u een passend gedicht voor op de rouwkaart? De pagina Rouwgedichten biedt een uitgebreide selectie, van gedichten van Toon Hermans tot religieuze gedichten, spreuken en psalmen voor op de rouwkaart of in de rouwadvertentie. Komt u er niet uit? Vraag dan of onze begrafenisondernemer suggesties voor een passend gedicht heeft. Muziek is ook een manier om een uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Als u niet weet welke muziek u wilt laten horen, dan biedt de pagina Uitvaartmuziek een lijst met muziek wij als begrafenisondernemer vaak bij uitvaarten spelen. Ook een ritueel maakt vaak deel uit van ene persoonlijk afscheid, zoals het aansteken van kaarsen. Op de pagina Rituelen leest u ook voorbeelden van persoonlijke rituelen die wel als begrafenisondernemer bij uitvaarten zagen.

  Bel mij terug

  Gegarandeerd heel snel
  Vraag de handige gids aan voor praktische zaken na het overlijden
  Heeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
  Lees meer

  Waarom Meride?

  Onze kernwaarden en werkwijze

  Etiquette bij de condoleanceLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
  Lees meer

  Wat te doen bij een overlijden

  Stappenplan met korte checklist

  Vraag nu een offerte op maat aan van onze begrafenisondernemerAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee moet houden en hoe te handelen.
  Lees meer

  Meride, voor een memorabel afscheid, ook in besloten kring

  De 7 zekerheden van Meride als begrafenisondernemer in Delft

  De uitvaart wordt exact volgens uw wensen uitgevoerd. Wat doet u zelf en wat regelen wij voor u? Uw begrafenisondernemer in Delft legt alle afspraken vast.

  • 1. Perfecte organisatie

   De begrafenis wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Wat organiseert u zelf en wat regelen wij voor u? Uw uitvaartverzorger in Delft legt uw wensen vast.

  • 2. Eén vaste contactpersoon

   Meride werkt altijd met één contactpersoon per uitvaart in Delft. Deze is altijd beschikbaar om uw vragen en wensen door te spreken. Daarnaast regelt en coördineert hij alle taken die wij als begrafenisondernemer van u overnemen.

  • 3. Duidelijke afspraken

   Uw begrafenisondernemer in Delft legt alle afspraken schriftelijk vast. Als u nog iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan ook altijd een schriftelijke bevestiging. Zo heeft u altijd alles op een rijtje.

  • 4. Duidelijke begroting

   Ook financieel weet u bij Meride precies waar u aan toe bent. Bij alle inhoudelijke afspraken ontvangt u ook een offerte met een overzicht van alle kosten. Als u akkoord gaat met de offerte begint onze begrafenisondernemer in Delft met het uitvoeren van alle afspraken.

  • 5. Een ervaren begrafenisondernemer in Delft

   Bij Meride werken wij uitsluitend met ervaren mensen die zeer gemotiveerd zijn om een waardig afscheid te organiseren. Onze uitvaartverzorgers beschikken over een vakopleiding en over jarenlange ervaring in hun werk als begrafenisondernemer.

  • 6. Goede klachtenafhandeling

   Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Deze bestaat uit richtlijnen aan de hand waarvan wij werken, inclusief een beschrijving van de afhandeling van klachten. Heeft u een klacht en komt u daar met onze begrafenisondernemer in Delft niet uit? Dan wordt uw klacht afgehandeld door een onafhankelijke derde.

  • 7. Klanttevredenheid

   We evalueren elke uitvaart in Delft. Veel van onze klanten gebruiken deze gelegenheid om hun begrafenisondernemer in Delft een extra compliment te geven. Soms komt er een verbeterpunt naar voren. Dit gebruiken we om onze dienstverlening nog beter en persoonlijker te maken.

  Uw uitvaartverzekering bij Meride in Delft

  Delft
  Als onafhankelijk begrafenisondernemer verkoopt Meride zelf geen uitvaartverzekeringen. Het maakt ons niet uit wat voor uitvaartverzekering u heeft. We vinden het belangrijker dat u zelf alle keuzes kunt maken. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht wat voor uitvaartpolis u heeft. De meeste polissen dekken doorgaans de kosten van een normale begrafenis of crematie. Informeer bij uw verzekeraar naar de hoogte van het bedrag. Onze begrafenisondernemer in Delft houdt het budget in de gaten en probeert altijd ruimte te creëren voor als u iets speciaals wilt.

  Naturaverzekering

  Bij een naturaverzekering ontvangt u bepaalde diensten op basis van de voorwaarden van deze verzekering. U bent niet altijd verplicht om dit te laten uitvoeren door de partij waar de naturaverzekering is afgesloten. Uw begrafenisondernemer in Delft kan aan de hand van een polischeck beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

  Wat kost een begrafenisondernemer in Delft?

  De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Kiest u voor begraven of cremeren? Wat voor kist wilt u? Wilt u een advertentie in de krant? Vraag gerust een offerte aan en vertel ons uw wensen. Desgewenst komt onze begrafenisondernemer bij u thuis in Delft of omgeving om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen. Bel ons voor een afspraak op 015-2030011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op

  Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de dienstverlening van Meride als begrafenisondernemer, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft wilt, kunt u contact opnemen. Bel naar 015-2030011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.