Begrafenisondernemer Delft

Begrafenisondernemer Meride Delft, uw persoonlijke en betrokken begrafenisondernemer

Als iemand overlijdt, krijgen de achterblijvers te maken met een heleboel zaken die moeten worden geregeld. Dan is het wel zo prettig als er een begrafenisondernemer naast u staat op wie u kunt rekenen. Meride is een begrafenisondernemer die u in Delft graag bijstaat om u door die moeilijke periode na het overlijden van uw naaste heen te helpen. Uw wens staat bij ons als begrafenisondernemer voorop. Wilt u dat uw naaste thuis in Delft wordt opgebaard? Onze begrafenisondernemer in Delft staat 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u uw wensen voor uw eigen uitvaart alvast laten vastleggen bij een begrafenisondernemer? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft op telefoonnummer 015 - 20 30 011.

Meride: uw begrafenisondernemer in Delft

U wilt uw naaste graag een persoonlijk afscheid geven. Daarom werken wij met uitvaartverzorgers die streng zijn geselecteerd. Zij hebben niet alleen een vakopleiding gevolgd, maar hebben ook jarenlange ervaring als begrafenisondernemer in Delft. Zij zijn dienstbaar en beschikken over uitgebreide kennis van Delft en omgeving, zodat zij goed op de hoogte zijn van alle mogelijkheden in Delft en de omliggende regio, juist als u bijzondere wensen hebt. Was de overledene supporter van de plaatselijke voetbalclub? Bezocht hij of zij graag een bepaalde plek in Delft of in de regio?

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Onze begrafenisondernemer regelt desgewenst de route naar de begraafplaats, zodat de overledene nog een keer langs deze speciale plek in Delft kan. Onze begrafenisondernemer in Delft is uw persoonlijke aanspreekpunt en contactpersoon voor Meride. Bij ons staat uw wens voorop, zodat u verzekerd bent van een memorabel en persoonlijk afscheid in Delft.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Meride en uw uitvaartverzekering

Meride verkoopt als onafhankelijk begrafenisondernemer zelf geen uitvaartpolissen. Daarom kan iedereen bij ons terecht voor een uitvaart in Delft, wat voor uitvaartpolis u ook heeft. Ook als u geen uitvaartpolis heeft, maar wel een eigen budget, houdt onze begrafenisondernemer het beschikbare budget scherp in de gaten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Omdat onze begrafenisondernemer Delft en omgeving goed kent, kan hij u ook altijd wijzen op goedkopere alternatieven.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Begrafenisondernemer in Delft: Meride ontzorgt

Het is heel belangrijk om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van de overledene. Dat weet Meride als begrafenisondernemer maar al te goed. Daarom is het goed om uw wensen te bespreken met uw naasten of met een begrafenisondernemer. Laat hen weten wat voor muziek u tijdens uw uitvaart wilt laten horen, of u wilt worden begraven in Delft, of misschien op een natuurbegraafplaats. Onze begrafenisondernemer in Delft denkt met u mee, inspireert u en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Onze begrafenisondernemer is thuis in Delft en is dan ook goed op de hoogte van alle mogelijkheden in de buurt van Delft, zodat u altijd verzekerd bent van een waardig en persoonlijk afscheid in Delft.

Als u wilt, kunt u ook uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast laten vastleggen bij onze begrafenisondernemer in Delft. Dat kan tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Delft. Zo neemt u uw nabestaanden die zorg alvast uit handen en hoeft uw wens slechts nog te worden uitgevoerd. Soms gebeurt een overlijden onverwacht, bijvoorbeeld bij een ongeval. Ook dan staat de begrafenisondernemer van Meride in Delft klaar om de nabestaanden bij te staan in deze verdrietige tijd.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Delft

Meride uw betrouwbare begrafenisondernemer

Weet u al precies wat u met uw uitvaart wilt? Tegenwoordig leggen veel mensen bij leven al hun wensen rond hun uitvaart vast bij een begrafenisondernemer. Meride biedt deze mogelijkheid ook. U kunt uw wensen bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft. Deze legt al uw wensen vast. Wanneer u komt te overlijden, hoeven uw wensen alleen nog maar te worden uitgevoerd. Voor uw nabestaanden is dat wel zo prettig. U kunt al uw wensen kenbaar maken, dus niet alleen of u in Delft begraven of gecremeerd wilt worden, maar ook of u live muziek wilt. Of, als u wilt worden gecremeerd, of uw as bijvoorbeeld op zee of juist in de omgeving van Delft wordt uitgestrooid. Onze begrafenisondernemer denkt met u mee, komt met aanvullende ideeën en is een inspiratiebron voor als u iets nog niet zeker weet.

Wilt u uw wensen rond uw uitvaart in Delft alvast vastleggen? Bel dan 015 - 20 30 011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft.

De kosten van een begrafenisondernemer in Delft

Elke uitvaart brengt kosten met zich mee. Als begrafenisondernemer weten we dat maar al te goed bij Meride. Hoe hoog die kosten uiteindelijk zijn, hangt volkomen af van uw wensen. De polis van uw uitvaartverzekering biedt doorgaans voldoende ruimte om die kosten te dekken. Samen met onze begrafenisondernemer bespreekt u of uw wensen binnen het budget vallen. Zo kan er misschien toch voldoende ruimte zijn om de afscheidsplechtigheid te houden in een bijzondere locatie in Delft of om extra volgauto’s in de rouwstoet te krijgen. Meride biedt verschillende pakketten met een vaste dienstverlening tegen een vaste prijs. Deze kunt u altijd aanpassen. Uw begrafenisondernemer zet alle afspraken en kosten op papier, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft.

Meride: altijd bereikbaar in Delft

Als begrafenisondernemer is Meride 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in Delft. Niet alleen om een overlijden te melden, maar ook als u andere vragen heeft of meer wilt weten over onze dienstverlening. Bel ons op 015 - 20 30 011. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Rouwkaarten voor de begrafenis regelt Meride ookAls uw naaste overlijdt, breekt er een emotionele periode aan waarin u veel moet regelen. Onze begrafenisondernemer staat u daarbij graag terzijde. Bel daarom zo snel mogelijk Meride via 015 - 20 30 011. Wij zorgen er dan voor dat onze begrafenisondernemer in Delft bij u thuis komt om praktische zaken te regelen en het afscheid voor te bereiden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een checklist opgesteld, waarmee u zelf alvast een aantal zaken kunt regelen.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te

Checklist bij overlijden in Delft

  1. Als uw naaste thuis overlijdt, bel dan direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of in een zorgcentrum waarschuwt het personeel de huisarts. Overlijdt uw naaste tijdens een vakantie? Bel dan de reisverzekering. Overlijdt uw naaste bij een ongeval? Bel dan de verzekering.
  1. Bel vervolgens Meride via 015 - 20 30 011. Wij zorgen ervoor dat er snel een begrafenisondernemer bij u thuis is.
  2. Leg de polis van de uitvaartverzekering klaar.
  3. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Mogelijk staan hierin zijn of haar wensen rond de uitvaart. Als de overledene al eens een kennismakingsgesprek heeft gehad, dan zijn zijn of haar wensen vastgelegd bij onze begrafenisondernemer in Delft.
  4. Leg het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Stel van een adressenlijst op voor het versturen van rouwkaarten. Onze begrafenisondernemer weet wanneer u deze het beste kunt versturen.
  6. Zoek vast kleding uit voor de overledene.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen. Onze begrafenisondernemer helpt u met de volgende stappen, zoals aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Delft.

Meride, een begrafenisondernemer in Delft die inspireert

Als de belangrijkste praktische zaken zijn geregeld, kunt u zich samen met onze begrafenisondernemer richten op het afscheid zelf. Onze begrafenisondernemer in Delft denkt met u mee en is een inspiratiebron voor als u het even niet weet. Omdat onze begrafenisondernemer thuis is in Delft, kan hij u helpen om specifieke wensen uit te voeren, zoals een plaatselijk bekende spreker. Ook als u bijvoorbeeld na de crematie de as van de overledene wilt uitstrooien in Delft of omstreken, weet onze begrafenisondernemer waar dat kan.

Wilt u meer inspiratie? Onze Kennisbank biedt tal van suggesties voor een persoonlijk afscheid in Delft. Zoekt u een passend gedicht voor op de rouwkaart? De pagina Rouwgedichten biedt een uitgebreide selectie, van gedichten van Toon Hermans tot religieuze gedichten, spreuken en psalmen voor op de rouwkaart of in de rouwadvertentie. Komt u er niet uit? Vraag dan of onze begrafenisondernemer suggesties voor een passend gedicht heeft. Muziek is ook een manier om een uitvaart een persoonlijk karakter te geven. Als u niet weet welke muziek u wilt laten horen, dan biedt de pagina Uitvaartmuziek een lijst met muziek wij als begrafenisondernemer vaak bij uitvaarten spelen. Ook een ritueel maakt vaak deel uit van ene persoonlijk afscheid, zoals het aansteken van kaarsen. Op de pagina Rituelen leest u ook voorbeelden van persoonlijke rituelen die wel als begrafenisondernemer bij uitvaarten zagen.

Bel mij terug

Delft begrafenisondernemerHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

Een begrafenis op maatLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Meride, voor een memorabel afscheid, ook in besloten kringAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

Onze begrafenisondernemers zijn streng geselecteerd

De 7 zekerheden van Meride als begrafenisondernemer in Delft

De uitvaart wordt exact volgens uw wensen uitgevoerd. Wat doet u zelf en wat regelen wij voor u? Uw begrafenisondernemer in Delft legt alle afspraken vast.

1. Perfecte organisatie

De begrafenis wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Wat organiseert u zelf en wat regelen wij voor u? Uw uitvaartverzorger in Delft legt uw wensen vast.

2. Eén vaste contactpersoon

Meride werkt altijd met één contactpersoon per uitvaart in Delft. Deze is altijd beschikbaar om uw vragen en wensen door te spreken. Daarnaast regelt en coördineert hij alle taken die wij als begrafenisondernemer van u overnemen.

3. Duidelijke afspraken

Uw begrafenisondernemer in Delft legt alle afspraken schriftelijk vast. Als u nog iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan ook altijd een schriftelijke bevestiging. Zo heeft u altijd alles op een rijtje.

4. Duidelijke begroting

Ook financieel weet u bij Meride precies waar u aan toe bent. Bij alle inhoudelijke afspraken ontvangt u ook een offerte met een overzicht van alle kosten. Als u akkoord gaat met de offerte begint onze begrafenisondernemer in Delft met het uitvoeren van alle afspraken.

Een ervaren begrafenisondernemer in Delft

Bij Meride werken wij uitsluitend met ervaren mensen die zeer gemotiveerd zijn om een waardig afscheid te organiseren. Onze uitvaartverzorgers beschikken over een vakopleiding en over jarenlange ervaring in hun werk als begrafenisondernemer.

6. Goede klachtenafhandeling

Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Deze bestaat uit richtlijnen aan de hand waarvan wij werken, inclusief een beschrijving van de afhandeling van klachten. Heeft u een klacht en komt u daar met onze begrafenisondernemer in Delft niet uit? Dan wordt uw klacht afgehandeld door een onafhankelijke derde.

7. Klanttevredenheid

We evalueren elke uitvaart in Delft. Veel van onze klanten gebruiken deze gelegenheid om hun begrafenisondernemer in Delft een extra compliment te geven. Soms komt er een verbeterpunt naar voren. Dit gebruiken we om onze dienstverlening nog beter en persoonlijker te maken.

Uw uitvaartverzekering bij Meride inDelft

Neem gerust contact met Meride op

Als onafhankelijk begrafenisondernemer verkoopt Meride zelf geen uitvaartverzekeringen. Het maakt ons niet uit wat voor uitvaartverzekering u heeft. We vinden het belangrijker dat u zelf alle keuzes kunt maken. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht wat voor uitvaartpolis u heeft. De meeste polissen dekken doorgaans de kosten van een normale begrafenis of crematie. Informeer bij uw verzekeraar naar de hoogte van het bedrag. Onze begrafenisondernemer in Delft houdt het budget in de gaten en probeert altijd ruimte te creëren voor als u iets speciaals wilt.

Naturaverzekering

Bij een naturaverzekering ontvangt u bepaalde diensten op basis van de voorwaarden van deze verzekering. U bent niet altijd verplicht om dit te laten uitvoeren door de partij waar de naturaverzekering is afgesloten. Uw begrafenisondernemer in Delft kan aan de hand van een polischeck beoordelen wat de mogelijkheden zijn.

Wat kost een begrafenisondernemer in Delft?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Kiest u voor begraven of cremeren? Wat voor kist wilt u? Wilt u een advertentie in de krant? Vraag gerust een offerte aan en vertel ons uw wensen. Desgewenst komt onze begrafenisondernemer bij u thuis in Delft of omgeving om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen. Bel ons voor een afspraak op 015 - 20 30 011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Wat kost een begrafenis

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de dienstverlening van Meride als begrafenisondernemer, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze begrafenisondernemer in Delft wilt, kunt u contact opnemen. Bel naar 015 - 20 30 011 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl