Begrafenis Nootdorp
Home » Begrafenis » Nootdorp

Begrafenis Nootdorp: wij geven advies en regelen de begrafenis precies zoals u die wilt

Afscheid nemen doen we maar één keer. Het mooiste is als u dat geheel in stijl van de overledene kan doen. Met een begrafenis volgens de tradities van uw religie of met een afscheid waarin iemands leven met muziek wordt gevierd. Meride staat u in Nootdorp graag bij met het verzorgen van een persoonlijke begrafenis. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze dienstverlening rondom een begrafenis in Nootdorp? Bel ons dan op telefoonnummer 085 - 40 18 123 .

Begrafenis door Meride in Nootdorp

Onze uitvaartverzorger in Nootdorp staat u bij met ideeën voor een begrafenis die past bij de overledene en helpt u met praktische zaken. Omdat onze medewerker exclusief voor u beschikbaar is, neemt hij alle tijd voor u en biedt hij u een luisterend oor in deze verdrietige tijd. Hij is precies op de hoogte van alle mogelijkheden in Nootdorp en zet alles in het werk om al uw wensen uit te voeren. Ook als u de begrafenis zelf organiseert, geeft hij u advies, bijvoorbeeld of iets past in het budget of over zaken die extra tijd in beslag nemen. Zo kunt u zich in alle rust richten op het afscheid.

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Meride vindt het belangrijk dat onze mensen hun werk doen vanuit de overtuiging om dienstbaar te zijn aan mensen in deze verdrietige tijd. Daarom hebben we onze medewerkers streng geselecteerd. Onze uitvaartverzorgers zijn betrouwbaar en integer en geven u precies de zorg die u wenst rond het regelen van de begrafenis van uw naaste in Nootdorp.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Verzekering en begrafenis Nootdorp

Bij welke maatschappij u ook bent verzekerd, Meride helpt u altijd met de begrafenis in Nootdorp. Als u het prettig vindt om begeleiding te krijgen van iemand uit de omgeving, neem dan gerust contact op met Meride in Nootdorp. Omdat onze uitvaartverzorgers in Nootdorp de mogelijkheden in de buurt goed kennen, verzorgen zij niet alleen een persoonlijker begrafenis, maar kunnen zij ook de kosten voor de begrafenis lager houden. Uw huidige verzekeraar of onze medewerker in Nootdorp vertelt u welke mogelijkheden u heeft op basis van uw huidige polis.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Meride: voor een persoonlijke begrafenis in Nootdorp

Tegenwoordig weten steeds meer mensen precies hoe zij hun begrafenis willen invullen. Meride staat u bij om alles rond de begrafenis van uw naaste in Nootdorp te regelen. Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan zijn we graag een inspiratiebron. U houdt altijd zelf de regie in handen, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke begrafenis die past bij de overledene en die voor u en andere nabestaanden een mooie persoonlijke herinnering vormt. We staan u rond de begrafenis in Nootdorp bij met aandacht, gevoel en daadkracht, waarbij uw wensen altijd voorop staan.

Onze uitvaartverzorgers kennen alle mogelijkheden voor een begrafenis in Nootdorp. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Nootdorp informeren we u graag over de mogelijkheden. Bespreek met ons uw wensen. Wilt u dat we de zorg voor de begrafenis van uw naaste geheel overnemen of wilt u zo veel mogelijk zelf regelen? Bij Meride staan uw eigen wensen altijd voorop. We staan ook voor u klaar als u nazorg wilt na de begrafenis in Nootdorp.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Nootdorp

Algemeen graf

Als de nabestaanden op de hoogte zijn van de wensen van de overledene rond zijn of haar begrafenis in Nootdorp, is het voor hen gemakkelijker om deze uit te voeren. Daarom is het belangrijk dat u dit onderwerp bespreekbaar maakt, juist nu u en uw partner nog volop in het leven staan. Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen of wilt u een bijzonder muziekstuk horen? Wilt u dat uw (klein)kinderen kaarsen aansteken? Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze medewerkers in Nootdorp kunt u al uw wensen voor uw begrafenis laten vastleggen. Dat kan tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Nootdorp. Bel om een afspraak met een van onze medewerkers in Nootdorp te maken op telefoonnummer 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.

Kosten van een begrafenis in Nootdorp

Elke uitvaart brengt kosten met zich mee, dus ook een begrafenis. In het algemeen is een begrafenis iets duurder dan een crematie. De meeste uitvaartverzekeringen dekken de kosten van een sobere of eenvoudige begrafenis. Op onze pagina Kosten staat een overzicht van diverse pakketten voor een sobere of juist een uitgebreide begrafenis. Vergeet niet dat u bij een begrafenis ook grafrechten en een grafmonument moet betalen. Onze medewerker in Nootdorp helpt u graag met een overzicht van alle kosten en mogelijkheden voor een begrafenis.

24 uur per dag bereikbaar in Nootdorp

Meride is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers in Nootdorp staan altijd voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt dus altijd bij ons terecht om een overlijden door te geven of als u een vraag heeft over de begrafenis van uw naaste in Nootdorp. Bel ons gerust, ook als u behoefte heeft aan een luisterend oor in deze moeilijke tijd.

Wat te doen bij een overlijden?

NootdorpAls uw naaste overlijdt, breekt er een periode aan van veel verdriet. Tegelijkertijd moeten er allerlei zaken voor de begrafenis worden geregeld. Onze medewerkers ontzorgen u graag, zodat u achteraf minder het gevoel heeft dat u wordt geleefd. Neem daarom direct contact op over de begrafenis met onze uitvaartverzorger in Nootdorp op telefoonnummer 085 - 40 18 123. Wij komen dan direct bij u thuis. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een checklist voor wat u direct na een overlijden moet doen.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden voor een begrafenis in Nootdorp

  1. Bij een overlijden thuis in Nootdorp of omstreken belt u eerst de huisarts of waarnemend arts. Als uw naaste overlijdt in een ziekenhuis of zorgcentrum, seint het personeel de arts in.

Overlijdt uw naaste tijdens een reis? Bel dan direct de alarmcentrale van de reisverzekering. Bij een overlijden als gevolg van een ongeluk belt u de verzekeringsmaatschappij.

  1. Vervolgens belt u met Meride in Nootdorp op telefoonnummer 085 - 40 18 123
  2. Leg de polis van de uitvaartverzekering klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  3. Als er een testament of wilsbeschikking is, dan staan hier mogelijk de wensen van de overledene voor de begrafenis in Nootdorp in.
  4. Leg de identiteitspapieren en/of het trouwboekje klaar.
  5. Stel een adressenlijst op voor het versturen van rouwkaarten.
  6. Leg kleding voor de overledene klaar.

Als u deze checklist liever op papier heeft, dan kunt u hier een PDF downloaden om te printen.

De uitvaartverzorger van Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand van de gemeente Nootdorp en het voorbereiden van de begrafenis.

Begrafenis Nootdorp: Meride inspireert

Als na het overlijden alle praktische zaken zijn geregeld, kunt u zich richten op het organiseren van de begrafenis. Onze uitvaartverzorger in Nootdorp staat u bij met advies en ideeën. Op onze Kennisbank vindt u ook tal van ideeën om van de begrafenis van uw naaste een mooi en memorabel moment te maken. Zo moeten de rouwkaarten op tijd worden verstuurd, zodat de ontvangers tijdig op de hoogte zijn van wanneer de begrafenis in Nootdorp is. Vaak staat er een persoonlijke tekst of gedicht op dat de overledene karakteriseert. Lukt het niet om een persoonlijke tekst of passend gedicht te vinden? Op de pagina Rouwkaarten vindt u een uitgebreide keuze aan teksten en gedichten. Deze kunt u ook gebruiken voor een rouwadvertentie in de plaatselijke of regionale krant in Nootdorp.

De keuze van de kist voor de begrafenis is de laatste jaren een heel bewuste keuze. Wilt u een traditionele kist of juist een ecokist? Op de pagina Uitvaartkisten vindt u meer suggesties. Weet u al waar u de afscheidsplechtigheid wilt houden? Veel begraafplaatsen hebben een aula, maar als uw naaste bijvoorbeeld een bestuursfunctie had bij een sportvereniging of graag naar een bepaalde locatie in Nootdorp ging, dan is het soms ook mogelijk om de afscheidsplechtigheid bij de begrafenis op een andere locatie te houden dan in de aula of een kerk. Kijk op de pagina Uitvaartlocaties voor meer suggesties of vraag onze uitvaartverzorger in Nootdorp of hij ideeën heeft. En ten slotte moet er bij een begrafenis ook een graf worden uitgezocht. Onze uitvaartverzorger in Nootdorp heeft contacten met de verschillende begraafplaatsen in Nootdorp.

Bel mij terug

met de rouwauto naar de begrafenis in NootdorpHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

Meride laat de begrafenis aansluiten op uw wensenLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Nootdorp begrafenisAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

wat de doen bij een overlijden?

De 7 zekerheden van Meride voor een begrafenis in Nootdorp en omgeving

Wij verzorgen iedere begrafenis in Nootdorp en omstreken aan de hand van 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat de begrafenis perfect wordt geregeld. U bent verzekerd van

1. Perfecte organisatie

De begrafenis wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Wat organiseert u zelf en wat regelen wij voor u? Uw uitvaartverzorger in Nootdorp legt uw wensen vast.

2. Eén vaste contactpersoon

Meride werkt altijd met één vaste contactpersoon voor een begrafenis in Nootdorp. Deze is altijd beschikbaar voor vragen en om uw wensen door te spreken. Ook regelt en coördineert hij alle taken die wij van u overnemen.

3. Duidelijke afspraken

Uw uitvaartverzorger in Nootdorp legt alle afspraken rond de begrafenis schriftelijk vast. Ook van wijzigingen over de begrafenis krijgt u een bevestiging. Zo kunt u altijd terugvallen op het overzicht met deze afspraken.

4. Duidelijke begroting

Ook financieel weet u altijd waar u aan toe bent met Meride in Nootdorp. Bespreek uw wensen over de begrafenis met uw contactpersoon. U ontvangt een offerte met een overzicht van alle kosten van de begrafenis. Als u wilt kijken we met u mee hoe de begrafenis in Nootdorp past in het budget van uw uitvaartverzekering, of houden we misschien geld over. Gaat u akkoord met de offerte? Dan beginnen we direct met het uitvoeren van alle afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Nootdorp

Uw begrafenis is in vertrouwde handen bij Meride. Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die zeer gemotiveerd zijn om een waardige begrafenis te organiseren. Al onze uitvaartverzorgers hebben een vakopleiding en hebben jarenlange ervaring met het regelen van begrafenissen in Nootdorp.

6. Goede klachtenafhandeling

Elke medewerker van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Dit zijn richtlijnen aan de hand waarvan zij u helpen de begrafenis te organiseren, inclusief een beschrijving van hoe we klachten afhandelen. Komt u er met uw contactpersoon in Nootdorp niet uit? Dan wordt uw klacht door een onafhankelijke derde worden afgehandeld.

7. Klanttevredenheid

Wij evalueren elke begrafenis in Nootdorp. Veel van onze klanten grijpen de evaluatie aan om hun uitvaartverzorger in Nootdorp een extra compliment te geven. Als blijkt dat er toch een verbeterpunt is, gebruiken we dit om onze dienstverlening nog beter en persoonlijker te maken.

Verzekering: begrafenis in Nootdorp

Wij staan u bij in uw regio

Als onafhankelijk uitvaartverzorger vinden wij het belangrijk dat u zelf uw keuzes maakt voor de begrafenis van uw naaste. Daarom verkopen wij geen verzekeringen, maar kunt wel met elke uitvaartverzekering bij ons terecht voor de begrafenis van uw naaste in Nootdorp. Uw verzekeraar keert het polisbedrag aan ons uit. Infomeer bij ons in Nootdorp naar de hoogte van het bedrag, zodat u na de begrafenis van uw naaste niet alsnog met kosten zit.

Naturaverzekering

Als uw naaste een naturaverzekering heeft, dan gelden voor sommige diensten de voorwaarden van deze verzekering. U bent niet altijd verplicht om deze diensten voor de begrafenis ook van deze partij af te nemen. Bel Meride voor een polischeck. Wij maken elke begrafenis in Nootdorp graag persoonlijk.

Wat kost een begrafenis in Nootdorp?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de keuze voor de kist, het aantal gasten en de catering. Ook de grafrechten kunnen in de gemeente Nootdorp hoger of juist lager uitvallen dan in een andere gemeente. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons voor een persoonlijk gesprek over al uw wensen rondom een begrafenis in Nootdorp via 085 - 40 18 123 of per e-mail naar klantenservice@meride.nl.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Welk type graf wilt u

Vragen over de begrafenis in Nootdorp

Als u een overlijden wilt melden, vragen heeft over de begrafenis of een offerte of een kennismakingsgesprek wilt aanvragen, dan kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag contact opnemen met Meride in Nootdorp. Onze medewerkers in Nootdorp staan u graag te woord. Bel naar 085 - 40 18 123 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.